Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, pentru slujba de Înviere

Dată publicare: 04-04-2021 07:21
Dată actualizare: 04-04-2021 07:26


Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au luat parte, sâmbătă seară, la slujba de Înviere care are loc la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Preşedintele le-a urat creştinilor catolici care sărbătoresc Paştele sărbători binecuvântate.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia au luat parte la serviciul religios de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, iar înainte de a intra în lăcaşul de cult şeful statului a transmis un scurt mesaj creştinilor catolici, care serbează duminică Paştele. El a repetat urarea ”Hristos a înviat!” şi în limbile maghiară şi germană.

„Tuturor creştinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate, Hristos a înviat! La mulţi ani”, a transmis Klaus Iohannis.

În mesajul transmis anterior cu ocazia Paştelui Catolic, şeful statului a subliniat că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele, exprimându-şi convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.
 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO