Premiera intr-un caz de crima in Romania. Ce decizie a luat magistratul in dosarul Abel Apostol

Dată publicare: 11-10-2013 18:33
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


Premiera intr-un caz de crima in Romania. Magistratul care judeca disparitia lui Abel Apostol a venit alaturi de anchetatori pentru a reface traseul urmat de omul de afaceri in ultima zi de viata.

Judecatorul a vrut sa vada la fata locului cum s-ar fi petrecut totul in seara de 1 mai 2013, cand Abel Apostol a disparut de la complexul sportiv pe care il detine in Arad.

Anchetatorii au ajuns vineri, la ora 10:00, in baza sportiva unde a disparut omul de afaceri Abel Apostol. De data aceasta au fost insotiti si de judecatoarea care se ocupa de procesul in care Adrian Buleu, sotul asociatei celui disparut, este acuzat de crima.

Oamenii legii i-au aratat magistratului imprejurimile restaurantului, zona barului unde s-au gasit petele se sange, dar au refacut si unele masuratori. Exista, se pare, unele neconcordante in declaratiile martorilor, in legatura cu distantele parcurse in incinta bazei sportive de Abel Apostol si de angajatii care erau la serviciu in seara disparitiei.

Traseul urmat in incinta bazei sportive de Abel Apostol in seara de 1 mai a fost refacut pas cu pas de magistratul care va da sentinta in acest caz. De la terenul de sport unde a fost vazut vorbind cu niste clienti si pana in restaurant, unde s-au gasit pete de sange si unde se presupune ca Adrian Buleu l-ar fi omorat, iar apoi i-ar fi transportat cadavrul intr-un loc necunoscut.

"E o premiera, nu se uziteaza sa vina judecatorul la fata locului, dar e o proba care se regaseste in codul de procedura, pentru a intelege aspectele din declaratiile contradictorii", a declarat avocatul familiei Apostol.

Vineri, la reconstituire, nu a fost adus si principalul suspect in acest caz, Adrian Buleu, sotul partenerei de afaceri a lui Abel.

Adrian Buleu e banuit ca l-ar fi omorat pe Abel in restaurant, apoi i-a ascuns trupul, dupa ce ar fi incendiat masina cu care l-a transportat. El a fost retinut pentru omor.

Saptamina viitoare vor fi audiati, in calitate de martori, angajatii care erau de serviciu in noaptea de 1 mai si carora Adrian Buleu le-ar fi cerut cu insistenta sa spele cu solutii degresante petele maronii de pe podeaua restaurantului.

El a sustinut ca nu incerca sa ascunda nimic, ci doar sa arate cat e de implicat in conducerea restaurantului.


VIDEO PROTVPLUS.RO