Precizarile Politiei Rutiere Constanta despre Alexandra Stan: "A plecat cu impresarul de la spital"

Ultima actualizare: 21-06-2013 06:52
Alexandra Stan

Seful Serviciului Rutier Constanta a dat o declaratie in care a prezentat firul evenimentelor petrecute pe autostrada A4, unde Alexandra Stan a fost batuta de impresarul ei.

Sambata, la ora 19.00, un echipaj din cadrul Politiei Rutiere venea de pe autostrada, de pe A4, sa intre in municipiul Constanta, pe DN3, scrie Replica Online.

"Sambata, la ora 19.00, un echipaj din cadrul Politiei Rutiere venea de pe autostrada, de pe A4, sa intre in municipiul Constanta, pe DN3. Pe marginea drumului a vazut o masina, un Jeep, si un barbat si o femeie care se agitau pe langa masina. Nu se bateau. A oprit sa vada despre ce este vorba. I-a legitimat pe cei doi, a recunoscut-o pe tanara si ea a spus ca nu mai vrea sa stea cu barbatul, ca e impresarul ei, ca s-au certat si nu mai vrea. Nu s-au lovit de fata cu Politia, au avut un comportament civilizat. Politistii au intrebat-o unde sa o duca, la spital, acasa, la Politie. Ea a spus ca vrea la spital. Au dus-o la spital si in urma a venit si impresarul. Dupa ce a fost tratata, politistii au intrebat-o din nou unde s-o duca, la care ea a spus ca vrea sa plece cu impresarul si a plecat cu el" a declarat, pentru Replica Online, Ciprian Sobaru, seful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

Mama artistei a declarat ca Alexandra a fost luata de o prietena la ea acasa, pentru ca fiica ei se temea sa stea singura. La prietena respectiva au si gasit-o parintii au doua zi, cand au mers sa o vada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO