Mama Alexandrei Stan stia ca intre fiica ei si impresar exista probleme: "Este inuman ce i-a facut"

×
Codul embed a fost copiat

Lumea show-bizului romanesc este zguduita de incidentul socant prin care a trecut Alexandra Stan. Mama tinerei artiste sustine ca fiica ei a fost tratata ca o sclava.

Parintii Alexandrei stiau ca exista probleme in relatia Alexandrei cu impresarul, insa, nu s-au gandit nicio clipa ca se poate ajunge la o astfel de violenta.

"Cand am vazut-o, am lesinat. Am lesinat, pentru ca nu ma asteptam sa fie in halul asta. Am inteles ca a patit ceva, nu a vrut sa ne spuna prea multe la telefon", a declarat mama Alexandrei, Daniela Stan.

"Alexandra nu a vrut sa ne anunte atunci noaptea, tatal ei e bolnav de inima, eu am probleme cu tensiunea. Cand am deschis usa apartamentului prietenei ei, acolo unde ea s-a dus de la spital pentru ca ii era frica sa stea singura, si am vazut-o cum arata, am lesinat, am cazut din picioare", a declarat Daniela Stan.

Citește și
Alexandra Stan
TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan: "Nicio mare din lume nu se compara cu marea mea"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"In ultimul an nu se mai intelegeau, ea isi dorea sa fie cunoscuta si in Romania, sa mearga la interviuri, tot timpul o
repezeau. Ea a vazut la ei un dezinteres total. Cel putin 6 luni de zile fata mea nu a mai primit niciun ban, nu ii se raspundea nimic de cate ori intreba unde sunt banii ei din concerte"
, a precizat femeia.

"Eu nu mi-am inchipuit niciodata ca fata mea va fi batuta in halul asta, tatal ei nu i-a dat o palma. E vanata toata, s-a aparat cu mainile la fata, i-a dat la rinichi, si ea s-a nascut doar cu un rinichi, cel stang. Nici cu un animal nu te comporti asa, nu stiu ce a fost in capul lui. Este inuman ce ii s-a intamplat copilului meu", a spus plangand mama Alexandrei.

"Ea a avut incredere oarba in ei, au pornit la drum ca preteni, ea ne zicea mereu ca are incredere in ei si ca sunt prieteni ei. L-au indepartat pe tatal ei de proiect, de 4 luni sotul meu nu a mai avut acces la munca Alexandrei. Nu are nicio scuza pentru ce a facut', a marturisit femeia.

"A fost tratata ca o sclava, un instrument de facut bani. Asta a fost copilul meu", a continuat mama Alexandrei.

"I-a terminat toata visele ei legate de vara asta, cate proiecte trebuia sa aiba. I-a terminat orice speranta si pentru asta trebuie sa plateasca", a mai spus Daniela Stan.

Managerul artistei nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile. Cert este ca Alexandra a anuntat ca va incepe demersurile atat pe latura civila, cat si penala, pentru a se lua toate masurile ce se impun impotriva impresarilor ei.

"Fanii mei toti plang ca sunt pe moarte. Vreau sa stie toti fanii mei ca sunt asa din cauza lui Marcel Prodan si ca arat asa din cauza lui. Si-a batut joc de toata munca mea si nu vreau sa accept asta", a povestit plangand Alexandra Stan.

Frumoasa si faimoasa Alexandra Stan este de nerecunoscut. Cu fata tumefiata, cantareata isi face curaj si povesteste prin cosmar a trecut.

"Mie imi este super frica pentru ca fac chestia asta, mi-a fost foarte frica sa vin sa zic tot in fata tuturor, dar pur si simplu nu mai vreau sa mai trec prin asta, mi-e frica pentru ca data viitoare sa nu se intample ceva si mai rau", a continuat artista.

Marcel Prodan, spune ea, impresarul in mainile caruia si-a lasat intreaga cariera, si cu care ar fi trait o poveste de iubire, a desfigurat-o.

Tanara de 24 de ani care a cucerit lumea intreaga si care a atins un record de vanzari cum numai Madonna sau Lady Gaga au reusit este inca in stare de soc. Doar pentru ca a indraznit sa isi ceara banii pe aparitiile din ultimele sase luni , spune ea, a fost la un pas sa nu mai fie in viata.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Alexandra Stan, despre cel care a desfigurat-o:
Alexandra Stan, despre cel care a desfigurat-o: "Am fost indragostita de el. El ma numea sclava lui"

O veste soc vine din partea cantaretei Alexandra Stan, care sustine ca a fost batuta de managerul ei. Tanara povesteste ca ar fi fost lovita de Marcel Prodan, sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari.

TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan:
TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan: "Nicio mare din lume nu se compara cu marea mea"

A avut un vis pe care azi il traieste. Alexandra Stan a cucerit o lume intreaga cu piesa "Mister Saxobeat", alaturandu-se celorlalti artisti romani care au stat saptamani la rand pe primele locuri in topurile din intreaga lume.

Recomandări
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.