Polițiști premiați de Mihai Fifor, după ce au ajutat două bătrâne să treacă strada. FOTO


Ultimul update: Sambata 24 August 2019 16:44
Data publicarii: Sambata 24 August 2019 16:34
Categorie: Stiri actuale
Polițiști premiați de Mihai Fifor, după ce au ajutat două bătrâne să treacă strada - 4

Doi polițiști care au ajutat mai multe persoane în vârstă să treacă strada au fost felicitați de ministrul de Interne, Mihai Fifor.

 

Fifor s-a întâlnit cu Oana și Robert pentru a-i „felicita și încuraja”, anunță Ministerul de Interne într-o postare pe Facebook. Totodată, tânăra polițistă a fost lăudată și pentru că a ajutat o turistă din Germania, care pierduse actele și banii. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imaginile.

„Ne bucurăm să descoperim, în fiecare zi, exemple de omenie și profesionalism în rândul colegilor, atunci când sunt la datorie, dar și în timpul liber.

Ministrul afacerilor Interne, Mihai Fifor, s-a întâlnit cu Oana și Robert, doi colegi polițiști, pentru a-i felicita și încuraja. Amândoi s-au evidențiat prin spirit civic, acordând o mână de ajutor unor persoane în vârstă, atunci când au avut nevoie.

Mai mult decât atât, altruismul și înțelepciunea de care a dat dovadă Oana față de o tânără turistă din Germania, au atras recunoștința din partea autorităților germane, care au transmis mulțumiri scrise Poliției Române. Pe scurt, aflată în timpul serviciului, a fost abordată de turistă, care își pierduse toate actele și banii. Soluția a găsit-o pe loc, oferindu-i cazare pentru câteva zile, timp în care a ajutat-o să contacteze Ambasada Germaniei la București, pentru a putea să se întoarcă în țara sa.

Astfel de angajați garantează că această instituție își recâștigă încrederea societății, pentru că, atunci când situația impune, nu sunt nepăsători și nici superficiali.

În funcție de ceea ce vedem în jurul nostru, putem să ne croim propriul caracter și să evoluăm fără să ne pierdem buna educație!”, scrie MAI în postarea de pe Facebook.

Totodată, reprezentanții instituției au publicat și fotografii cu momentul în care cei doi ajută două bătrâne, cât și cu distincțiile primite din partea ministrului Fifor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Polițiști premiați de Mihai Fifor, după ce au ajutat două bătrâne să treacă strada. FOTO
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO