Accident cu 6 victime în Gorj. O fetiță de 10 ani are fractură la coloană

Ultima actualizare: 12-01-2019 20:07

Patru din cele şase victime ale accidentului rutier petrecut sâmbătă la Polovragi sunt rănite grav, fata de 10 ani urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

"În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană. Fetiţa are 10 ani", a precizat IPJ Gorj.

Conform sursei citate, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şase persoane (patru adulţi şi doi copii) au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier în localitatea Polovragi din judeţul Gorj. Două familii din Constanţa se întorceau de la Rânca şi microbuzul în care se aflau, condus de unul dintre bărbaţi, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o construcţie de beton.

La faţa locului s-au deplasat, conform ISU Gorj, o maşină de stingere, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Victimele au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital.

Potrivit ISU Gorj, este vorba despre două fetiţe de 10 şi, respectiv, 14 ani, de două femei în vârstă de 40 de ani, respectiv, 29 de ani, şi de doi bărbaţi cu vârsta de 45, respectiv, 36 de ani. "Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate", a precizat ISU Gorj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO