Peste 6.700 tablete si fiole cu anabolizante, gasite la Albita in bara de protectie a unei masini


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 17:29
Categorie: Stiri actuale
masina

Peste 6.700 tablete si fiole cu anabolizante au fost descoperite de politistii de frontiera vasluieni in Vama Albita in timpul controlului asupra unui autoturism inmatriculat in judetul Teleorman, soferul masinii fiind amendat cu 35.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Iasi, cele 6.300 de tablete si 405 fiole cu substante interzise pe teritoriul Romaniei au fost gasite ascunse in bara de protectie spate a autoturismului condus de un barbat de 41 de ani.

De asemenea, autoritatile vamale au mai descoperit si cantitatea de 860 de tigarete de diferite marci si cu timbru de Republica Moldova in acelasi locas special amenajat in bara de protectie a masinii inmatriculata in judetul Teleorman.

"Atat substantele anabolizante, cat si tigaretele au fost gasite in urma unui control amanuntit desfasurat asupra autoturismului de catre inspectorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Albita, la solicitarea politistilor de frontiera, in baza unor informatii detinute de acestia. Conform prevederilor legale, s-a luat masura retinerii in vederea confiscarii a intregii cantitati de tigari si substante interzise pe teritoriul Romaniei precum si a autoturismul in care acestea au fost descoperite", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al ITPF Iasi, Denis Lazar.

Pe langa bunurile confiscate, politistii de frontiera vasluieni l-au amendat pe sofer cu 35.000 de lei.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO