O tanara din Arad a povestit cum a fost arsa la salon in timpul unui tratament de infrumusetare: "Recipientul a explodat"

Ultima actualizare: 13-02-2016 07:03
Andrea Gulyas

O tanara din Arad a povestit pentru un site de stiri locale cum ar fi fost arsa in timpul unui tratament de infrumusetare, la un salon din oras.

Accidentul care a lasat-o cu rani dureroase pe un picior s-a petrecut in timpul unui tratament cu un dispozitiv de vaporizare.

”Inca de la inceputul operatiunii i-am atras atentia ca din recipient curge apa fierbinte si m-a stropit. A recunoscut ca nu a strans suficient capacul, dar spre finalul tratamentului, recipientul a explodat, iar apa fierbinte s-a scurs pe picioarele mele....Dincolo de stresul provocat de dureri si tratamente, mai este si riscul de a ramane cu cicatrice. Voi solicita un certificat medico-legal, pentru ca intentionez sa o dau in judecata pe angajata. Consider ca doar aceasta este vinovata. Reprezentantii firmei s-au comportat cu profesionalism in toti anii in care am mers la acest salon si mi-au acordat primul ajutor imediat dupa incident”, a declarat Andrea Gulyas pentru www.arq.ro.

Potrivit sursei citate, angajata implicata in accident si-a dat demisia de la salonul respectiv.

Sursa foto: www.arq.ro

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO