Minoră, omorâtă în bătaie de iubitul ei, la o stână. Câți ani are bărbatul

Dată publicare: 23-07-2019 16:37
Dată actualizare: 23-07-2019 17:54


Adolescenta credea că şi-a întâlnit iubirea vieţii ei şi l-a urmat pe tânăr la stana unde lucra. Însă acolo, a primit o bătaie cruntă şi a fost lăsată în agonie, cu fracturi şi leziuni interne, care-i provocau dureri insuportabile.

Şi mai grav este că toţi ceilalţi ciobani au asistat pasivi la suferinţa copilei şi nu au anunţat pe nimeni despre cele întâmplate. După 4 zile de chinuri, fata şi-a dat ultima suflare.

Adolescenta de 15 ani făcea parte dintr-o familie nevoiaşă, cu 4 copii, din oraşul Făgăraş. Acum 3 săptămâni, fata le-a spus părinţilor că vrea să se mărite. Oamenii au lăsat-o să plece cu băiatul de 15 ani de care era îndrăgostită, chiar dacă nu-l cunoşteau.
Acum, sunt revoltaţi că, ajunsă prin străini, copilă n-a primit niciun ajutor.

Bunica victimei: ”N-am ştiut nimic, nu ne-a anunţat nimeni. O luăm, o duceam la spital, cum să lăsăm aşa un copil?”

În urmă cu 10 zile, băiatul care lucra ca cioban, a făcut o criză de gelozie. A luat o bâtă şi şi-a lovit iubită, până ce n-a mai mişcat.

Apoi, a abandonat-o la stana şi a plecat. Anchetatorii i-au întrebat pe ceilalţi oieri de ce n-au făcut nimic pentru biata copilă, iar aceştia au spus că fata a refuzat să meargă la spital. I-au dat apă şi mâncare, în speranţa că se va face bine, dar n-a fost aşa.

Gheorghe Mitrea, tatăl victimei: ”Să îi ieie pe toţi, că toţi au ştiut acolo şi trebuiau să cheme pe cineva, să mă anunţe pe mine”.

Medicii legişti au constatat că biata copilă avea leziuni interne grave, care i-au adus sfârşitul.

Suspectul a fost găsit acasă la el, şi senin, şi-a recunosccut fapta. Anchetatorii au stabilit că are discernământ. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO