O mamă și-a obligat fiica să se prostitueze într-un bordel improvizat în Câmpina


Ultimul update: Luni 18 Noiembrie 2019 22:12
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2019 21:57
Categorie: Stiri actuale
prostitutie

O femeie din Prahova a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a fost reclamată de ginerele său că își obliga fiica să se prostitueze. Decizia Judecătoriei Câmpina nu este definitivă.

 

 

Femeia a fost condamnată pe fond la doi ani de închisoare și obligată să presteze muncă în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Primăriei Câmpina sau Parohiei „Naşterea Maicii Domnului” Câmpina.

Ginerele femeii a povestit oamenilor legii că soția sa este oligată de propria mamă să întrețină relații sexuale cu bărbați, contra cost. Bordelul era improvizat într-un apartament din Câmpina, închiriat de o altă femeie, E.T., care primea și ea bani pentru închirierea unei camere unde tânăra se întâlnea cu clienții, scrie Ziarul Incomod.

”Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituța în perioadele în care acesta era plecat din țară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârșitul anului 2014, invocând unele neînțelegeri, NFR a părăsit locuința unde conviețuia cu EEG și s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 și până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant și i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculit, N.E fiind și cea care-i identifica și intermedia legătura cu aceștia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Mama era și cea care negocia prețul pentru fiecare client, dar își oprea și comision. Taxa percepută varia între 50 și 100 de lei. 

Sursa: Ziarul Incomod

Tags: bordel, campina, ginere,

VIDEO PROTVPLUS.RO