O fetiţă de 5 ani a căzut de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca. Care este starea ei

Dată publicare: 14-03-2021 15:11
Dată actualizare: 14-03-2021 15:17


ambulanta

Salvamontiştii din Gorj au intervenit duminică, în ajutorul unui copil care a căzut de la şapte metri înălţime, de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca.

Copilul a fost transportat către un echipaj medical de la Ambulanţă, care l-a dus la spitalul din Târgu Jiu, transmite News.ro.

Este vorba despre un copil de cinci ani căzut de la aproximativ şapte metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng, anunţă Serviciul Naţional Salvamont duminică după-amiază.

Şeful Salvamont, Sabin Cornoiu, a declarat pentru News.ro că fetiţa a ajuns pe acoperişul unei pensiuni urcând pe o pantă din zăpadă care ducea până la acoperiş, însă a mers în partea din faţă a pensiunii şi a căzut de acolo.

La momentul la care a fost preluată de către salvatorii montani, fetiţa se afla în stare de şoc.

„La o primă examinare, nu era vizibil rănită, iar pe parcurs, cât timp am dus-o către ambulanţa Serviciului Judeţean, starea nu i s-a schimbat”, a precizat Sabin Cornoiu.

Acesta a precizat că fetiţa a fost preluată de o ambulanţă a Serviciului Judeţean Gorj şi dusă la spitalul din Târgu Jiu, unde cel mai probabil i se vor face inclusiv investigaţii radiologice.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO