Cearta pasionala intre doi barbati din Constanta incheiata cu o crima. Barbatul ucis era infectat cu HIV

31-10-2014 13:05

Crima infioratoare, la Constanta. O cearta pasionala intre doi barbati, care aveau, o relatie, cred anchetatorii, s-a sfarsit intr-o balta de sange.

Victima, un barbat de 39 de ani, a fost injunghiata in apartamentul sau. Cu ultimele puteri, a iesit pe scari, sperand ca cineva il va salva. Intre timp, criminalul parasea locuinta plina de pete de sange. Autoritatile sunt in alerta, pentru ca barbatul ucis era infectat cu HIV, virus care se transmite prin sange.

Trupul fara viata al lui Iustin a fost gasit in fata liftului, un etaj mai jos fata de apartamentul in care locuia. Probabil ca barbatul in varsta de 39 de ani s-a tarat din casa pentru a cere ajutor dupa ce a fost injunghiat. Criminalistii au gasit scara blocului si locuinta pline de sange.

Criminalistii fac acum cercetari la locul faptei ca sa stabileasca ce s-a intamplat. In casa pare sa fi fost un adevarat macel. Este vorba despre o crima pasionala: victima l-ar fi primit de buna voie in casa pe agresor, pentru ca aveau o relatie de ceva vreme.

Procurorii spun ca barbatul era homosexual si se afla in evidentele medicilor, pentru ca era infectat cu virusul HIV. Iustin locuia de ceva vreme cu chirie in apartamentul in care a fost ucis, intr-un bloc nou din Constanta.

Prima ipoteza este ca asasinul care l-a injunghiat este un apropiat cu care avea, cel mai probabil, si relatii intime. Dupa ce l-a lasat sa sangereze, criminalul a fugit.

Vecinii barbatului spun ca petrecerile se tineau lant in apartamentul lui Iustin si veneau numai barbati.

Anchetatorii au ridicat din apartamentul groazei mai multe probe si incearca sa dea de urma atacatorului. Agresorul a fugit imediat dupa comitera faptei, dar a fost vazut de cativa vecini si acum este cautata peste tot de catre politist.

Zafer Sadic, procuror criminalist: "Am format un cerc de suspecti si urmeaza sa stabilim concret autorul faptei."

Investigatorii au identificat mai multi barbati care au petrecut aseara in apartamentul victimei. Printre acestia se pare ca este si ucigasul.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO