O ambulanță a intrat într-o clădire, după ce șoferul a evitat un TIR

17-09-2018 15:57

Ambulanta

O ambulanță a fost implicată, luni, într-un accident, în timp ce se deplasa de la Cernavodă spre localitatea Dunăreni. Vehiculul a intrat într-o clădire dezafectată de pe marginea drumului, după ce șoferul a încercat să evite coliziunea cu un TIR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Adrian Pisică, autosanitara avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se către o pacientă, informează Agerpres.

„O ambulanţă tip B2 cu asistent şi ambulanţier în drum de la Cernavodă spre Dunăreni, încercând să evite un camion au intrat într-o clădire dezafectată. Autosanitara este avariată, dar echipajul nu a suferit traumă. Nu aveau pacient în maşină, se îndreptau spre caz. (...) Au evitat un TIR care a virat brusc la stânga în faţa lor", conform sursei menţionate.

Adrian Pisică a afirmat că asistentul şi ambulanţierul au scăpat nevătămaţi pentru că „au fost protejaţi de elementele de siguranţă ale ambulanţei", fiind vorba de una dintre cele mai noi autosanitare din parcul auto al SAJ.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO