Momentul șocant în care o tânără este atacată și jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
jaf Alba Iulia
ziarulunirea.ro

Incident de o cruzime extremă într-o scară de bloc, în Alba Iulia. O tânără de 20 de ani a fost atacată cu bestialitate de un bărbat, care a tâlhărit-o în fața liftului.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă, după ce întreg incidentul fusese suprins de o cameră de supraveghere. 

Individul intră în scara blocului odată cu fata şi alte două persoane şi se îndreaptă cu toţii spre ascensor. Primii urca, în timp ce tânăra rămâne să aştepte următorul lift.

Bărbatul stă în spatele ei şi, la un moment dat, când aceasta întoarce capul spre el, o loveşte cu bestialitate, iar fata se prăbuşeşte. Agresorul se repede asupra ei, apuca telefonul care căzuse pe podea şi o caută apoi prin buzunare.

Pune mâna pe portofelul victimei şi dispare.

Tânăra, care voia să-și viziteze o prietenă, și-a revenit după câteva minute, înainte să fie descoperită de cineva. Îngrozită, s-a întors la mașină și a plecat acasă, de unde și-a anunțat prietena despre cele întâmplate.

Tânără de 20 de ani a ajuns la spital cu pierderi de memorie şi va rămâne internată pentru investigaţii suplimentare.

Potrivit surselor judiciare, suspectul a fost prins la scurt timp după ce imaginile au ajuns la poliție. Bărbatul, care și-a recunoscut fapta, are antecedente penale pentru tentativă de viol și tâlhărie, fiind recent eliberat din închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO