Momentul în care autocarul este răsturnat de tornadă, filmat de un pasager. VIDEO

Ultima actualizare: 01-05-2019 20:24

Au apărut imagini terifiante fimate de un pasager din autocarul răsturnat de tornadă marți în Călărași. 

Momentul în care autocarul a fost răsturnat de tornadă, în județul Călărași, pe DN21, a fost filmat de un pasager.  5 persoane din cele 39 din autocar au ajuns la spital.

Călătorii se întorceau de la o mănăstire când fost luați pe sus de vântul extrem de puternic. Pelerinii au scăpat cu viaţă ca printr-un miracol. Ce a urmat însă este infricoșător.  În înregistrare o  pasageră se aude cum strigă: „Rugați-vă, Doamne! Închinați-vă, Doamne!”.

Tornada s-a format lângă Drajna, în judeţul Călăraşi. În imaginile filmate de o altă cameră de bord se vede că în zonă plouă foarte tare. La un kilometru distanţă, ploaia s-a oprit brusc, iar vârtejul a început să crească în intensitate. Autocarul a fost târât 52 de metri de tornadă.

Șoferul care se afla la volan i-a povestit patronului firmei de transport că vârtejul a lovit parbrizul, care s-a crăpat, apoi a fost ridicat și târât pe roțile din stânga 52 de metri în câmp.
 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO