Momentul în care angajații unei firme de pază din Arad au bătut violent un tânăr

20-02-2020 16:35


Imagini extrem de violente au apărut în spaţiul public, la două luni după ce angajaţii unei firme de pază din Arad au snopit în bătaie un tânăr.

Acesta avusese o altercaţie cu unul dintre agenţii de pază şi l-a rănit cu un cuţit. Răzbunarea colegilor a fost cruntă. Până acum, niciunul dintre angajaţii firmei de pază nu a fost anchetat.

Secvenţele deosebit de violente au fost surprinse în ultima săptămână a anului trecut. Conflictul între tânăr şi agentul de pază a început în faţa unui club, de unde tânărul a fost dat afară. După ce l-a rănit cu un cuţit pe agentul de pază, colegii acestuia l-au urmărit prin oraş. L-au prins chiar pe un bulevard central, unde au început să îl lovească cu o furie greu de descris în cuvinte.

În doar câteva minute, i-au aplicat zeci de lovituri cu pumnii, picioarele şi bastoanele. Au continuat să îl lovească, deşi tânărul era deja inert la pământ. După câteva minute, la faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi ambulanța.

Tânărul bătut a ajuns la spital şi a fost arestat pentru 30 de zile, iar apoi a fost plasat în arest la domiciliu. Însă cei care l-au bătut nu au fost anchetaţi până acum pentru că, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, nu a fost depusă o plângere legală.

VIDEO PROTVPLUS.RO