Ministrul Transporturilor: Tronsonul Bucureşti-Fundulea, redat circulaţiei. Pe podul de la Cernavodă se menţin restricţiile

Dată publicare: 25-04-2021 17:54
Dată actualizare: 25-04-2021 17:59


Ministrul Transporturilor: Tronsonul Bucureşti-Fundulea, redat circulaţiei. Pe podul de la Cernavodă se menţin restricţiile

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că tronsonul Bucureşti – Fundulea din autostrada A 2 a fost reabilitat şi că ar trebui redeschis complet traficului rutier până miercuri, astfel încât drumul să fie practicabil în week-end-ul de Paşti.

 

În schimb, restricţiile de circulaţie de pe podul de la Cernavodă rămân în vigoare, conform News.ro.

„S-a tras tare în ultimele zile la lucrările de reabilitare a autostrăzii A2 Bucureşti - Fundulea, pentru ca weekendul viitor, de Paşte, să se poată circula fără restricţii pe acest sector. Până miercuri ar trebui să fie gata şi marcajele şi circulaţia, redeschisă complet pe două sensuri între Bucureşti şi Fundulea. Lucrările de reabilitare pe cei 24 kilometri au presupus frezarea pe 8 centimetri a dalelor de beton, reparaţii la îmbinările plăcilor, apoi un strat de 2 centimetri de mortar şi un strat de 6 centimetri de asfalt. Mai rămân aproximativ 3 kilometri de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfăşura normal pe ambele sensuri”, a scris, dumincă, pe Facebook ministrul Transporturilor.

 

Trafic deviat la podul de la Cernvodă

 

Cătălin Drulă a menţionat că începând din februarie se lucrează şi la reabilitarea podului de la Cernavodă, unde restricţiile vor fi menţiune şi în perioada următoare.

„Unul dintre sensuri este închis pentru aceste lucrări, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivală să nu existe gâtuiri de trafic. Lucrările vor fi apoi reluate în toamnă. Pentru weekendul lung care urmează, rămâne această restricţie la Cernavodă, cu traficul deviat. Colegii mei au discutat şi cu Poliţia Rutieră pentru a lua toate măsurile necesare, astfel încât disconfortul produs de şantierul de la Cernavodă să fie minimizat”, mai transmite ministrul.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO