Mai mulți bușteni au căzut dintr-un camion, într-o curbă. 3 persoane, printre care și un copil, grav rănite

Dată publicare: 18-07-2020 18:39
Dată actualizare: 18-07-2020 18:43


accident suceava

Trei persoane, între care un copil, au ajuns la spital cu politraumatisme după ce mai mulţi buşteni din remorca unui autocamion s-au desprins într-o curbă şi au căzut, lovindu-le, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit acestuia, evenimentul s-a produs pe DN 17, între localităţile Frasin şi Molid, când buştenii au surprins în cădere o femeie în vârstă de 50 de ani şi un copil în vârstă de 10 ani, care se aflau pe marginea drumului deoarece maşina lor se defectase. Autoturismul a fost avariat în urma accidentului, transmite Agerpres.

O a treia persoană, un bărbat în vârstă de 52 de ani, se afla pe marginea drumului şi a fost surprinsă de trunchiurile de copac în cădere.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, fiind sprijiniţi de trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Cele trei victime, conştiente şi cooperante, prezentau multiple traumatisme, iar după ce militarii au îndepărtat buştenii pentru ca salvatorii să aibă acces la victime, au primit ajutor, au fost stabilizate şi transportate, ulterior, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO