Înșelăciune cu bilete de avion la 1 euro, pe rețelele de socializare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: Facebook/ Vlad Andriescu
Data publicarii: Vineri 11 Mai 2018 17:52
Categorie: Stiri actuale
înșelăciune Wizz Air

Nouă înșelăciune în mediul online, făcută în numele unui companii aeriene. Utilizatorilor li se promit câte două bilete la prețul de 1 euro, plus bani de buzunar. Există, însă, o condiție.

Potrivit anunțului care circulă pe internet, cu 1 euro pot fi cumpărate două bilete Wizz Air pentru orice destinație. În plus, utilizatorul primește 500 de euro, bani de buzunar. Condiția este să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului.

Doritorii sunt direcționați către o pagină web, unde sunt informați că beneficiază de o ”promoție” prilejuită de împlinirea a 15 ani de la primul zbor Wizz Air, după care sunt direcționați către un chestionar. Ca totul să pară credibil, pe pagină există și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.

Escrocheria a fost semnalată și de redactorul-șef al publicației online Start-up.ro, Vlad Andriescu.

”Câte săptămâni au trecut de la scandalul Cambridge Analytica? Ei bine, 35.000 de oameni apreciază această pagină care spune că primești bilet gratuit la WizzAir dacă bifezi 3 răspunsuri, scrii pe Facebook Mulțumesc WizzAir și dai un euro. Bravo celor care au făcut acest scam. Uneori apreciezi mai mult hoțul, decât prostul”, a scris Vlad Andriescu pe Facebook.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Facebook/ Vlad Andriescu

Sentinţă în cazul bărbatului care l-a păcălit pe Tăriceanu să dea 14.500 de euro pe poza unei maşini
Percheziţii la escroci care obţineau sume enorme prin
Percheziţii la escroci care obţineau sume enorme prin
VIDEO PROTVPLUS.RO