Incident la ”creșa groazei” din Iași. Reacția bărbatului acuzat că a lovit o educatoare

22-04-2019 13:40


Coordonatoarea Creşei din Iaşi, unde trei angajate au fost înregistrate în timp ce-i umileau pe copii, a fost bătută astăzi de un bărbat.

Victima susţine că este tatăl unui copilaş care anul trecut a fost înscris în creşă. Dar confruntat cu acuzaţiile, omul susţine că la mijloc este o confuzie.

Cordonatoarea creşei povesteşte că de dimineaţă, bărbatul a venit în clădire, pe motiv că vrea să-şi înscrie copilul la creşă.

În timpul discuţiei, omul dintr-o dată s-ar fi năpustit asupra ei şi ar fi început să o lovească. Femeia a strigat după ajutor, însă bărbatul nu i-ar fi dat drumul. În cele din urmă a lăsat-o din strânsoare şi ar fi luat-o la fugă, mai susţine angajata.

Victima avea vânătăi şi răni pe faţă, aşa că s-a dus la IML. Apoi a depus o plângere la poliţie şi spune că vrea să-l dea în judecată pe bărbat.

Poliţia deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Bărbatul a fost identificat şi urmează să fie chemat la audieri. 

Înregistrările de la "creşa groazei". "În loc să te spele, doarme, nesimţita aia de mă-ta"

Înregistrările scandaloase au fost făcute publice de părinţii unui băiat şi au apărut mai întâi în presa locală, care a botezat instituţia care trebuia să aibă grijă de copii "creşa groazei"

Îngrijitoare: „De ce nu ceri oala şi faci pe tine, porcule? Eşti porc, nu tigru cum spune mamă-ta. Porc eşti, că te caci pe tine. Uite ce urât miroşi a nespălat, cahhh. Mă-ta. Ce face mă-ta? În ***a mă-tii. Ia spune şi tu. Hai spune, spune!”

Infirmieră: „Dați răpănoșii ăia de acolo, în loc să spele, doarme, nesimţita aia de mă-ta. Mi-i greaţă de el, tu.”

Îngrijitoare: „Ieşi mă, mişcă-te, odată. F*** gura mă-tii, ia și te îmbracă, chișatule.”

Infirmieră: „Stai jos! Stai jos! Tu nu ştii nimic, mă? Toni, ai făcut caca? Te omor!”

Cum le-au înregistrat părinţii pe angajatele "creşei groazei"

Dialogurile, care şochează prin violenţă limbajului, au avut loc la creşa nr. 10 din Iaşi, aflată în subordinea primăriei. Centrul are program săptămânal, iar copiii, majoritatea de 2 şi 3 ani, poţi fi lăsaţi aici de luni până vineri seara. În acest timp, de fiecare grupă sunt responsabile o educatoare şi două infirmiere. În loc să îi ajute pe cei mici să se îmbrace, să mănânce şi să meargă la toaletă, aşa cum au trecut în fişa postului, cele din urmă îi bruschează. 

Comportamentul nepotrivit al infirmierelor, care jignesc şi umilesc copiii, a fost făcut public de părinţii unui băiat de 2 ani şi 8 luni. Loredana Pavel i-a montat copilului un dispoziitiv de înregistrare, după ce a observat că cel mic plânge de fiecare dată când ajunge la creşă.

În înregistrări, pe lângă cele două infirmiere se aude şi o asistentă medicală. După ce adevărul a ieşit la iveală, respectivele şi-au dat demisia. La fel a procedat şi coordonatoarea creşei. Şi poliţia a început verificări. Infirmierele şi asistenta medială sunt cercetate pentru purtare abuzivă. Femeile în cauză nu au putut fi contactate ca să comenteze acuzaţiile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO