Incident grav în București. Angajata unei case de amanet, atacată cu un pistol cu bile

Ultima actualizare: 15-02-2020 19:57

Incident deosebit de grav în Piața Iancului din București. Angajată unei case de amanet a fost atacată cu un pistol cu bile de cauciuc de un individ mascat.

Tâlharul s-a năpustit asupra ei și a apăsat de trei ori pe trăgaci, rănind-o în zona capului. Câțiva martori l-au imobilizat rapid, iar un echipaj de poliție carepatrula în zonă a intervenit de urgență.

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care angajata iese din casa de amanet și încearcă să închidă ușa.
Nu a apucat, pentru că un individ mascat a atacat-o din spate cu un pistol cu bile. S-a întâmplat la ora 20 lângă stația de metrou Piața Iancului. Inițial, femeia a opus rezistență și s-a luptat cu talharul, însă acesta a reușit să o rănească în zona capului.

Bărbat: „Fata e liniștită, la locul ei, operează cu toată lumea, o știe tot cartierul. Un nemernic, un nenorocit, toată țara atacă, aruncă în aer bancomante, nu se mai poate, o să ajungem să ne omoare pe stradă, mă.”

Individul, despre care polițiștii au aflat că este un fost marinar, s-ar fi perindat prin zonă aproape o oră, așteptând ca femeia să-și termine tura și să iasă din sediu. La declarații, le-ar fi spus anchetatorilor că a rămas fără serviciu și avea nevoie de bani.

Furturile din bancomate, seifuri sau din agențiile de pariuri ori din casele de amanet au devenit din păcate o obișnuită.
De pildă sâmbătă au fost duși la audieri cinci bărbați bănuiți că ar fi dat - de la începutul anului - cel puțin 10 spargeri în București și în județul Timiș.

Ultimul furt din această serie a avut loc în dată de 11 februarie la O casă de pariuri de pe Bulevardul Lacul Tei. Atunci, trei indivizi mascați au furat cu totul un seif în care se aflau 5.000 de lei.

Polițiștii de la Investigații Criminale erau pe urmele lor pentru că în aceeași seară au încercat să dea o spargere și la o casă de pariuri din zona Giulești. De aici au reușit însă să fugă cu o mașină puternică.

Într-un singur minut infractorii au forțat ușa, au intrat în casă de pariuri, au furat seiful și au dispărut cu mașină. După lovitură, s-au ascuns trei zile într-un apartament din sectorul 5 al Capitalei. Acolo, polițiștii au găsit și o parte din bani.

Grav este că infractorii stau mult prea puțin după gratii, sau chiar deloc, pentru că, potrivit legii, au acum posibilitatea să se împace cu victimele.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO