VIDEO: Incident cu un autobuz Otokar. Câțiva călători, blocați într-un vehicul defect

Ultima actualizare: 22-01-2019 16:53
incident Otokar
Facebook.com

Bucureștenii care au mers marți cu autobuzul liniei 137 au avut parte în jurul orei 12.00 de un incident neplăcut, după ce vehiculul s-a defectat în mijlocul străzii.

Un călător a filmat toată întâmplarea și a postat înregistrarea pe contul său de Facebook.

El povestește că primel semne de defecțiune au apărut după ce o echipă de controlori s-a urcat în autobuz. După câteva încercări, șoferul a reușit să pornească autobuzul, dar ... nu pentru mult timp.

Vehiculul proaspăt cumpărat din Turcia de Primăria Capitalei s-a oprit definitiv în zona Răzoare-Cotroceni - spune călătorul respectiv

Cel mai rău pentru cei care se aflau în acel moment în autobuz a fost faptul că ușile au rămas blocate, inclusiv sistemul care ar fi trebuit să deschidă ușile în caz de urgență. Din acest motiv, o femeie a forțat prima ușă de urcare în autobuz, ajutată de afară de o altă persoană care a văzut ce se întâmplă.

Câțiva călători i-au atras atenția femeii că riscă să ”rupă mașina”, însă replica a venit imediat: ”Lăsați, doamnă, să plătească Firea, că ea le-a luat pe astea bune. Haideți, coborâți!”

Autobuzul Otokar în care a avut loc acest accident face parte din noul lot de vehicule de transport în comun, cumpărate de Primăria Capitalei în 2018.

În decembrie 2018 a avut loc un alt incident cu un autobuz Otokar, plin cu călători, care a fost inundat cu apă fierbinte

Primele 30 de autobuze Otokar dintre cele achiziţionate de Primăria Capitalei au fost puse în circulaţie, începând din 1 decembrie 2018, pe liniile 302, 336 şi 601, precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional „Henri Coandă".

În luna iunie 2018, Primăria Capitalei a semnat cu Otokar contractul pentru achiziţia a 400 de autobuze Euro 6, valoarea contractului fiind de peste 458 de milioane de lei fără TVA. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO