Impact între un autoturism şi un microbuz, cu 9 victime, în Gorj. Autoritățile au activat PLANUL ROȘU

Dată publicare: 04-08-2018 15:45
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


accident Gorj

Autorităţile din Gorj au activat, sâmbătă, Planul Roşu de Intervenţie după ce un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe DN 67, în localitatea Ciuperceni. Nouă persoane au fost rănite.

UPDATE IGSU a anunţat, sâmbătă, că starea şoferului autoturismului implicat în accidentul de pe DN 67 este gravă, el fiind resuscitat la faţa locului.

”Şase persoane din accident au fost transportate la spital, iar două persoane au refuzat transportul. În accident au fost implicate nouă persoane (8 din microbuz şi 1 din autoturism)”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Potrivit acestora, toate cele opt persoane din microbuz sunt conştiente.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, sâmbătă, că în judeţul Gorj a fost activat Planul Roşu de intervenţie, după ce un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe DN 67, în localitatea Ciuperceni.

Din primele informaţii, nouă persoane au fost rănite, una fiind în stare mai gravă.

Centrul Infotrafic a anunţat că a fost vorba despre o coliziune, ca urmare a pierderii controlului volanului de către şoferul autoturismului şi pătrunderii pe contrasens.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO