Horoscop 1 iunie 2022, cu Neti Sandu. Taurii primesc bani în plus la salariu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1.06.2022 cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 1.06.2022. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte.

O să apelăm la intuiție ca să găsim drumul, să ieșim din labirint și să reușim ce ne-am propus.

Vibrația zilei este 1 și e bine să-ncepem ceva, dar nu înainte de a lichida restanțele.

Horoscop 1 iunie GEMENI

O agenda încărcată, cu lucruri care vă pun în lumina reflectoarelor c-aveți proiecte de top și o să fie muncă multă. Se rezolvă din mers, o serie de lucruri care v-au dat bătăi de cap și o să faceți progrese vizibile, o să meargă totul, că uns, de-aici încolo.

Horoscop 1 iunie RAC

Apar situații care vă scot din zona de confort și contrar obișnuinței o să aveți reacții prompte, că dispuneți de o energie suplimentară. Vi se oferă o recompensă pentru ce-ați muncit de o bună bucată de vreme încoace și o să fie un confort financiar o s-aveți și altă dispoziție de lucru, dacă tot sunteți apreciați.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Horoscop 1 iunie LEU

O să vi se acorde prima promisă și o să aveți de cheltuială dacă vreți să plecați în weekend pe undeva. O să vă bucurați de o șansă de a călători, chiar și interesul serviciului, e un câștig, c-o să puteți discuta cu partenerii de afaceri la masa negocierilor.

Vedeți AICI horoscopul de ieri 31.05.2022

Horoscop 1 iunie FECIOARĂ

E un eveniment în familie la sfârșit de săptămână și faceți pregătiri că nu vreți să lăsăți pe ultima sută de metri nimic. Se poate să va fie recunoscute niște merite și să luați un premiu, să vă duceți la alt serviciu c-ați primit o diplomă de absolvire și vreți să puneți în practică tot ce-ați învățat.

Horoscop 1 iunie BALANȚĂ

Poate ajungeți la punctul terminus cu un proces și o să vă recăpătați bunurile, drepturile, se face dreptate. Vă faceți curaj să le cereți șefilor niște înlesniri ca să fie calitate superioară, și poate aveți nevoie și de câteva zile libere ca să vă recreați.

Horoscop 1 iunie SCORPION

O să completați niște lipsuri de-acasă și o să scoateți niște bani de la rezerve să luați tot ce v-ați propus că e o lista cam lungă. O să reparați o relație care se destramăse, dar există potențial de ambele părți și o să refaceți punțile de comunicare să vă regrupați frumos.

Horoscop 1 iunie SĂGETĂTOR

O să revină cineva care a cerut un timp de gândire, să reevalueze relația ca să vadă dacă se mai regăsește în ea. Poate le pregătiți un miniparty copiilor și o să fiți în priză, vor fi surprize, dar și lucruri pe care vi le cer de multă vreme - să nu uitați de ele.

Horoscop 1 iunie CAPRICORN

E posibil să apară un proiect nou care să vă solicite, dar o să vă descurcați că nu va fi peste puterile voastre. Familia insistă pe tema mutatului, poate e totul pregătit mai de mult, dar tot nu vă-ndurati să schimbați locul, însă pare să fie un motiv pentru care se insistă.

Horoscop 1 iunie VĂRSĂTOR

O să găsiți o posibilitate de a vă pune ideile în practică și să vă eliberați de stres, de oboseală, să dați frâu liber imaginației. O să vă implicați în diverse proiecte care se vor adresa unui public anume, oricum sfera comunicării e activată până în octombrie și e de profitat, să vă impuneți viziunea.

Horoscop 1 iunie PEȘTI

Se poate să aveți de încheiat o situație legată de învățământ, poate fi vorba și despre copii și să se rezolve în timp util. Vă puteți asocia cu cineva care se pricepe la fel de bine ca și voi, sau chiar mai bine la o muncă anume, ca să faceți echipa, să câștigați niște bani.  

Horoscop 1 iunie BERBEC

O să vă coopteze un grup ca să lucrați la ceva care vi se potrivește și o să fie un câștig, atât individual, cât și colectiv. Vi se deschid noi oportunități de a face lucruri noi, incitante, și să vi se recunoască valoarea, poate câștigați un premiu, o sumă importantă de bani.

Horoscop 1 iunie TAUR

E posibil să vi se dea niște bani în plus la salariu și să fie o lejeritate financiară de-aici încolo. Se poate să reluați un proiect pe care abia acum îl puteți dezvolta și să primiți și ajutoare, o finanțare și alte înlesniri, pe parcurs.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.