Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O s-avem un gând bun, o vorbă bună, un cadouaș pentru cei care ne sunt dragi, ca să înţeleagă că-i iubim.  

Vibraţia zilei este 8 şi am face bine să ne eschivăm de la cumpărături masive.

Horoscop 26 septembrie 2022 – BALANŢA

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să faceţi progrese în sfera profesională, o să câştigaţi mai mulţi bani, şi veţi avea o altă deschidere pe scena socială.

O să puteţi înţelege altfel relaţia cu partenerul de cuplu, mai ales dacă aţi făcut o pauză, acum constataţi cât de mult v-a lipsit.

Se anunţă câştiguri, bani, poate se încheie un proces şi recuperaţi nişte bunuri, în sfârşit.

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Horoscop 26 septembrie 2022 – SCORPION

O să puteţi repara o relaţie de cuplu şi să avansaţi spre căsătorie dacă veţi considera că nu vreţi pe altcineva în viaţa voastră, decât pe această persoană.

Vor fi cheltuieli, dar poate v-aţi socotit economiile să ştiţi dacă vă ajung, că nu se vor încheia cu una, cu două. Ţineţi-vă bine.

E o problemă sufletească de care aţi vrea să scăpaţi, să vă eliberaţi, dar trebuie să aveţi o discuţie sinceră cu persoana respectivă, care v-a pricinuit frământarea.

Horoscop 26 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Se poate să vă daţi întâlnire cu membrii unui grup, să faceţi diverse activităţi care să vă dea un alt vibe, să munciţi cu mai mult spor.

Vi se oferă posibilitatea să vă puneţi în valoare nişte calităţi care să vă propulseze în carieră, să câştigaţi un titlu.

O să vă daţi întâlnire cu prietenii să puneţi la cale, ca pe vremuri, nişte activităţi recreative, poate şi în deplasare.

Horoscop 26 septembrie 2022 – CAPRICORN

Poate abia acum v-au fost apreciate meritele, şi o să primiţi aplauze, posibil bani, şi alte semne vizibile de mulţumire, pentru felul în care aţi muncit.

Se poate să primiţi o invitaţie la o gală, un eveniment care să vă pună în lumina reflectoarelor.

Apare un supliment salarial, pot fi bani din urmă, cu care o să puteţi plăti facturile mari.

Horoscop 26 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Vin bani din urmă şi o să vă puteţi descurca frumos cu cheltuielile, să vă luaţi tot ce vă trebuie şi să mai şi rămâneţi cu ceva.

Vă invită cineva prin ţară sau prin lume, să rezolvaţi nişte probleme, fie personale, fie de serviciu, şi să vă prindă bine de tot plimbarea.

Poate vă parvin bani din preocupările colaterale şi o să le pregătiţi nişte cadouri surpriză celor dragi, fiinţei iubite.

Horoscop 26 septembrie 2022 – PEŞTI

E cineva care îşi exprimă sentimentele, vă face declaraţii de dragoste, şi o să vă bucuraţi de o reciprocitate de sentimente, relaţia poate duce la căsătorie.

O să apară cineva care să vă împărtăşească ideile, strategiile şi faceţi echipă bună, atât în plan profesional, cât şi personal.

O să daţi restart vieţii voastre de cuplu dacă sunteţi singuri şi neconsolaţi, că vreţi să împărtăşiţi momentele de fericire.

Horoscop 26 septembrie 2022 – BERBEC

Sunt oameni care vin cu oferte de lucru şi, dacă nu sunteţi până peste cap cu treburile, poate acceptaţi vreo colaborare, că v-ar prinde bine banii.

E cineva care îşi face curaj să vă abordeze, vă scoate la o cafea, şi o să vedeţi ce intenţii are.

Aveţi idei, iniţiative de toată lauda, şi o să vă bucuraţi de o upgradare pe toate planurile, o să vedeţi.

Horoscop 26 septembrie 2022 – TAUR

O să luaţi nişte bani de la serviciu şi poate veţi mobila interiorul locuinţei, sau aduceţi un plus de culoare, c-aveţi nevoie ca să vă încărcaţi sufleteşte.

Poate o să treacă după-amiază cineva pe la voi, sau vă invită la o plimbare, dacă sunteți sătui de casă.

Vin bani pe altă filieră decât de la serviciu, şi o să faceţi tot posibilul să-i puneţi la păstrare, că veți avea nevoie pentru nunţile şi botezurile acestei perioade.

Horoscop 26 septembrie 2022 – GEMENI

Poate vă parvin lucrurile pe care le-aţi comandat online, poate şi în rate, ca să fie totul funcţional acasă şi o să mai aruncaţi din vechituri.

E posibil să daţi un răspuns referitor la relaţia de cuplu şi să vă aşezaţi, în curând, la casa voastră, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Vi se dă un răspuns, c-aţi primit ok-ul de la o bancă pentru un împrumut. O să daţi avansul pentru casă, sau vă luaţi, poate, o maşină.

Horoscop 26 septembrie 2022 – RAC

O să vă asociaţi cu nişte oameni care să vă susţină iniţiativele şi să vă direcţioneze spre succes, că aveţi multe de etalat şi o să stârniţi admiraţia celorlalţi.

Poate chemaţi o firmă care să se ocupe de lucrările din locuinţă, să puneţi casa la punct, să vă simţiţi şi mai confortabil.

Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu, posibil fără concurs, şi o să fie cu mărire de salariu, că e vorba despre o funcţie.

Horoscop 26 septembrie 2022 – LEU

O reuşită în plan financiar, după ce o să primiţi acceptul pentru un contract care o să vă aducă bani, iar cei care visează la o viaţă fericită îşi vor putea împlini visul.

Se poate să găsiţi o preocupare de timp liber care să vă destindă, că aţi avut mult de lucru şi treaba asta v-a consumat.

Poate abia acum își vor respecta şefii cuvântul dat şi or să acceseze acele fonduri din care să vă plătească.

Horoscop 26 septembrie 2022 – FECIOARĂ

Planează o stare de bine, succesul e pe urmele voastre, dar n-o să scăpaţi de muncă multă, pentru că şefii sunt cu ochii pe voi şi se poate să lucraţi şi în particular.

Vin ceva bani care or să vă completeze spaţiile goale din cămară şi o să vă descurcaţi şi cu restul cheltuielilor.

O să reparaţi acele lucruri pe care le-aţi pierdut din vedere şi acum vă puteţi lua o revanşă - poate câştigaţi un premiu, chiar.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult

Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să faca viața mai frumoasă.

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară
Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară

Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.

Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil
Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil

Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.