Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O s-avem un gând bun, o vorbă bună, un cadouaș pentru cei care ne sunt dragi, ca să înţeleagă că-i iubim.  

Vibraţia zilei este 8 şi am face bine să ne eschivăm de la cumpărături masive.

Horoscop 26 septembrie 2022 – BALANŢA

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să faceţi progrese în sfera profesională, o să câştigaţi mai mulţi bani, şi veţi avea o altă deschidere pe scena socială.

O să puteţi înţelege altfel relaţia cu partenerul de cuplu, mai ales dacă aţi făcut o pauză, acum constataţi cât de mult v-a lipsit.

Se anunţă câştiguri, bani, poate se încheie un proces şi recuperaţi nişte bunuri, în sfârşit.

Citește și
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Horoscop 26 septembrie 2022 – SCORPION

O să puteţi repara o relaţie de cuplu şi să avansaţi spre căsătorie dacă veţi considera că nu vreţi pe altcineva în viaţa voastră, decât pe această persoană.

Vor fi cheltuieli, dar poate v-aţi socotit economiile să ştiţi dacă vă ajung, că nu se vor încheia cu una, cu două. Ţineţi-vă bine.

E o problemă sufletească de care aţi vrea să scăpaţi, să vă eliberaţi, dar trebuie să aveţi o discuţie sinceră cu persoana respectivă, care v-a pricinuit frământarea.

Horoscop 26 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Se poate să vă daţi întâlnire cu membrii unui grup, să faceţi diverse activităţi care să vă dea un alt vibe, să munciţi cu mai mult spor.

Vi se oferă posibilitatea să vă puneţi în valoare nişte calităţi care să vă propulseze în carieră, să câştigaţi un titlu.

O să vă daţi întâlnire cu prietenii să puneţi la cale, ca pe vremuri, nişte activităţi recreative, poate şi în deplasare.

Horoscop 26 septembrie 2022 – CAPRICORN

Poate abia acum v-au fost apreciate meritele, şi o să primiţi aplauze, posibil bani, şi alte semne vizibile de mulţumire, pentru felul în care aţi muncit.

Se poate să primiţi o invitaţie la o gală, un eveniment care să vă pună în lumina reflectoarelor.

Apare un supliment salarial, pot fi bani din urmă, cu care o să puteţi plăti facturile mari.

Horoscop 26 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Vin bani din urmă şi o să vă puteţi descurca frumos cu cheltuielile, să vă luaţi tot ce vă trebuie şi să mai şi rămâneţi cu ceva.

Vă invită cineva prin ţară sau prin lume, să rezolvaţi nişte probleme, fie personale, fie de serviciu, şi să vă prindă bine de tot plimbarea.

Poate vă parvin bani din preocupările colaterale şi o să le pregătiţi nişte cadouri surpriză celor dragi, fiinţei iubite.

Horoscop 26 septembrie 2022 – PEŞTI

E cineva care îşi exprimă sentimentele, vă face declaraţii de dragoste, şi o să vă bucuraţi de o reciprocitate de sentimente, relaţia poate duce la căsătorie.

O să apară cineva care să vă împărtăşească ideile, strategiile şi faceţi echipă bună, atât în plan profesional, cât şi personal.

O să daţi restart vieţii voastre de cuplu dacă sunteţi singuri şi neconsolaţi, că vreţi să împărtăşiţi momentele de fericire.

Horoscop 26 septembrie 2022 – BERBEC

Sunt oameni care vin cu oferte de lucru şi, dacă nu sunteţi până peste cap cu treburile, poate acceptaţi vreo colaborare, că v-ar prinde bine banii.

E cineva care îşi face curaj să vă abordeze, vă scoate la o cafea, şi o să vedeţi ce intenţii are.

Aveţi idei, iniţiative de toată lauda, şi o să vă bucuraţi de o upgradare pe toate planurile, o să vedeţi.

Horoscop 26 septembrie 2022 – TAUR

O să luaţi nişte bani de la serviciu şi poate veţi mobila interiorul locuinţei, sau aduceţi un plus de culoare, c-aveţi nevoie ca să vă încărcaţi sufleteşte.

Poate o să treacă după-amiază cineva pe la voi, sau vă invită la o plimbare, dacă sunteți sătui de casă.

Vin bani pe altă filieră decât de la serviciu, şi o să faceţi tot posibilul să-i puneţi la păstrare, că veți avea nevoie pentru nunţile şi botezurile acestei perioade.

Horoscop 26 septembrie 2022 – GEMENI

Poate vă parvin lucrurile pe care le-aţi comandat online, poate şi în rate, ca să fie totul funcţional acasă şi o să mai aruncaţi din vechituri.

E posibil să daţi un răspuns referitor la relaţia de cuplu şi să vă aşezaţi, în curând, la casa voastră, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Vi se dă un răspuns, c-aţi primit ok-ul de la o bancă pentru un împrumut. O să daţi avansul pentru casă, sau vă luaţi, poate, o maşină.

Horoscop 26 septembrie 2022 – RAC

O să vă asociaţi cu nişte oameni care să vă susţină iniţiativele şi să vă direcţioneze spre succes, că aveţi multe de etalat şi o să stârniţi admiraţia celorlalţi.

Poate chemaţi o firmă care să se ocupe de lucrările din locuinţă, să puneţi casa la punct, să vă simţiţi şi mai confortabil.

Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu, posibil fără concurs, şi o să fie cu mărire de salariu, că e vorba despre o funcţie.

Horoscop 26 septembrie 2022 – LEU

O reuşită în plan financiar, după ce o să primiţi acceptul pentru un contract care o să vă aducă bani, iar cei care visează la o viaţă fericită îşi vor putea împlini visul.

Se poate să găsiţi o preocupare de timp liber care să vă destindă, că aţi avut mult de lucru şi treaba asta v-a consumat.

Poate abia acum își vor respecta şefii cuvântul dat şi or să acceseze acele fonduri din care să vă plătească.

Horoscop 26 septembrie 2022 – FECIOARĂ

Planează o stare de bine, succesul e pe urmele voastre, dar n-o să scăpaţi de muncă multă, pentru că şefii sunt cu ochii pe voi şi se poate să lucraţi şi în particular.

Vin ceva bani care or să vă completeze spaţiile goale din cămară şi o să vă descurcaţi şi cu restul cheltuielilor.

O să reparaţi acele lucruri pe care le-aţi pierdut din vedere şi acum vă puteţi lua o revanşă - poate câştigaţi un premiu, chiar.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Citește și...
Horoscop 20 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să-și găsească un partener pentru o relație lungă
Horoscop 20 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să-și găsească un partener pentru o relație lungă

Horoscop 20 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. O să ne ocupăm și de treburile gospodărești, o să ținem cont și de ce au nevoie ai noștri și ne putem face program și de ieșit afară, la plimbare să ne deconectăm.

Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile
Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile

Neti Sandu, astrologul ProTV, și Andreea Marinescu au vorbit despre ce rezervă astrele zodiilor în perioada 19 aprilie - 20 mai 2024, când soarele traversează zodia Taur. 

Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Recomandări
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.