Fost fotbalist din Vaslui, trimis în arest la domiciliu după ce a bătut doi polițiști. A fost închis cinci luni

Ultima actualizare: 01-09-2020 10:25
Fost fotbalist din Vaslui, trimis în arest la domiciliu după ce a bătut doi polițiști. A fost închis cinci luni

Un fost jucător de fotbal din Vaslui, arestat pentru ultraj, a fost trimis în arest la domiciliu. Marius Pîndaru a bătut doi polițiști care i-au cerut declarația pe proprie răspundere, necesară în perioada stării de urgență.

Magistrații au luat act de cererea bărbatului de 39 de ani, fost jucător al echipei din Stănilești, și au decis înlocuirea măsurii privative de libertate cu una mai blândă, cea a arestului la domiciliu. Pîndaru a fost arestat în luna aprilie, după ce a sărit la bătaie la polițiștii care l-au oprit pentru legitimare și verificarea declarației pe propria răspundere. Nervos, în loc de răspuns, individul s-a apucat să-i înjure pe oamenii legii, ba mai mult, acesta a vrut să scape de polițiști, lovindu-l pe unul dintre ei, cu pumnul în fată, potrivit publicației vremeanoua.ro.

Infracțiunea de ultraj a avut loc pe raza comunei Stănilești, au reținut magistrații.

„La data de 31 martie, ora 21:00, o patrulă din cadrul Secției 4 Politie Rurală Huși, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza satului Stănilești, a depistat și oprit pentru legitimare un bărbat de 39 de ani, domiciliat în aceeași localitate, ce se deplasa pe un drum public. Persoanei i s-a solicitat să prezinte un document de identitate în vederea legitimării, să precizeze locul și motivul deplasării, conform ordonanțelor militare în vigoare, prezentând declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la angajator, după caz. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv verbal și fizic, proferând amenințări și expresii jignitoare la adresa unuia dintre polițiști. Încercând să își asigure scăparea, a împins unul dintre polițiști, iar pe al doilea l-a lovit în zona feței”, au comunicat, la acea dată, reprezentații IPJ Vaslui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO