Filmul accidentului lui Dan Condrea. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu cateva minute inainte de impact

23-05-2016 18:38

Cu o jumatate de ora inainte de impactul fatal, Dan Condrea a vorbit cu partenera sa de viata si i-a spus acesteia ca o sa ajunga acasa.

Niciunul dintre apropiati nu a stiut destinatia finala a omului de afaceri, daca acesta a luat o decizie de moment, ori avea un plan macabru pus la cale. Camerele de supraveghere din localitatile Corbeanca si Buftea i-au filmat masina dar pare ca omul de afaceri nu se grabea nicaieri. Totusi, exista martori care afirma ca inainte de accident, acesta ar fi apasat pedala de acceleratie.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a iesit duminica, in jurul orei 17.00, din complexul rezidential din Buftea, in care locuia. Agentul de paza a remarcat ca omul de afaceri luase masina tatalui sau.

Agent de paza: "Umbla numai cu jeepuri si a plecat cu o masina mai amarata. El nu prea umbla cu masina aia, avea mai multe jeepuri cu numere de Bulgari. Aia mica tot a lui era, a folosit-o astazi, nu s-a indurat de celelalte. Avea o fata de robot asa. Stia ce i se face."

O ora mai tarziu, Dan Condrea a vorbit la telefon cu partenera lui careia i-ar fi spus ca vine de la Ploiesti si ca vor discuta acasa. In timp ce se apropia de Corbeanca, omul de afaceri a discutat si cu fosta sotie careia i-ar fi spus ca trece sa isi ia de la ea copilul.

La ora 18:23, Condrea trece prin Corbeanca. Camerele de supraveghere situate la iesirea din localitate inregistreza momentul in care autoturismul care pare sa fie cel al omului de afaceri, se indreapta spre Buftea, pe Drumul Judetean 101. Nu se vedea clar daca mai este cineva alaturi de Condrea.

Cinci minute mai tarziu, la 18:28, camera de supraveghere din comuna Tamasi, inregistreaza autoturismul care trece cu viteza regulamentara prin localitate.

Barbatul continua drumul iar la intrarea in satul Tamas, masina lui Condrea se infige intr-un copac. Pe un drum drept, fara nici o masina in fata lui, asa cum spun martorii, barbatul nu rateaza obstacolul. Nu franeaza si nu trage de volan. Ba mai mult, intra cu viteza, potrivit martorilor in acest copac.

Sorin Ene - pilot de drift: "Insasi traiectoria, roata din dreapta fiind in sant denota faptul ca si-a ales exact tinta din punctul meu de vedere. A fost o viteza foarte foarte mare si un impact foarte violent undeva peste 120 de km pe ora. A ales tinta sa vina cat mai frontal. Distanta dintre cei doi este suficient de mare cat sa redreseze masina si sa scape de impact daca voia "

De altfel, si psihologul criminalist Tudorel Butoi crede ca barbatul ar fi fost cel care a recurs la un gest extrem. "Incepe sa capete contur aceasta varianta a sinuciderii, cel putin din elementele initiale ale urmaririi penale. Investigatorii, presiunea media, disponibilitatea de urmarire penala au facut sa se contureze varianta sinuciderii."

Apropiati ai lui Dan Condrea sustin, sub protectia anonimatului, ca barbatul avea o depresie puternica de 10 zile si ca vorbea despre moarte. Angajatii de la Hexipharma au aflat si ei ce s-a intamplat cu patronul lor inca de duminica seara. Oamenii spun ca Dan Condrea avea un caracter puternic, era dur cateodata. Multi nu vad drept credibila varianta sinuciderii.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO