Fetița violată de șoferul unui microbuz, abandonată pe stradă, plină de sânge. Starea minorei

Dată publicare: 26-10-2019 19:19
Dată actualizare: 26-10-2019 20:21


Un bărbat de 44 de ani din Pucioasa, județul Dâmbovița, șofer al microbuzului școlar din localitate, este acuzat că ar fi ademenit o elevă de 14 ani, de care ar fi profitat.

Individul, care este tatăl unei copile cu un an mai mică, a recunoscut în fața polițiștilor că a dus-o pe adolescentă în vila unui cunoscut, iar acolo a întreținut cu ea raporturi sexuale.

Înfiorător este că fata a suferit o hemoragie masivă, și, în loc să o ajute, a abandonat-o pe o stradă, printre blocuri. Un agent de pază a zărit-o și a dus-o de urgență la spital.

Individul este angajat de mulți ani ca șofer pe microbuzul școlar și transporta elevii de la cursuri acasă, în cartierele din orașul Pucioasa.

Anchetatorii au aflat că vineri, după ce i-a lăsat pe ceilalți copii, bărbatul a convins-o pe eleva de 14 ani să meargă cu el în vila unui prieten.

Mai mult decât atât, ea ar fi acceptat să întrețină pentru prima dată relații sexuale cu el.

La scurt timp, însă, biata copila s-a simțit extrem de rău. Speriat, respectivul a urcat-o în mașină și a abandonat-o pe o stradă din oraș.

Așa a fost găsită de un agent de pază. Inițial, adolescenta nu a vrut să povestească nimic.

Martor: „Am văzut o tânără, un copil practic, ghemuită, albă la față. Se simțea rău. Mi-a spus, „sângerez”. A spus că nu știe. Erau pantalonii plini de sânge. În stadiul în care era, dacă nu mai era ghemuită și leșina, nu o vedea nimeni. După părerea mea, murea."

Medicii confirmă că fata pierduse mult sânge și spun că dacă nu era dusă la spital, risca să își piardă viața. Ea a fost dusă direct în sala de operație.

Din cauza că era în stare gravă, medicii de la Pucioasa au decis să o transfere pe copilă la Spitalul Județean din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații. Între timp, șoferul microbuzului a fost adus la sediul Poliției din Pucioasa, unde a fost audiat ore în șir.

Revoltător este că suspectul este căsătorit și are o fată de 13 ani.

Femeie: „Era un băiat super de treabă. Pe noi ne-a șocat.”

Reporter: „N-a dat nimic de bănuit.”

Femeie: „Absolut nimic, era un băiat foarte pașnic, gospodar."

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa: „Era unul dintre cei mai serioși angajați ai noștri. De câte ori aveam vreo cursă specială de făcut cu acești copii, îi încredințăm fără nici cea mai mică emoție. Nici prin cap nu mi-a trecut că se poate ajunge la așa ceva."

Bărbatul este cercetat acum pentru act sexual cu un minor. A fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO