Festivalul Spotlight, în centrul Capitalei. Reacţia bucureştenilor: "Deci foarte mişto"

Ultima actualizare: 20-04-2019 09:01

A fost a doua seară în care Bucureştiul a prins viaţă cu ajutorul proiecţiilor. Festivalul Spotlight, i-a făcut pe bucureşteni să iasă din case şi să admire lucrările artiştilor, care au încercat să îşi transpună ideile pe clădirile din oraş.

Spectacolul de lumină al Festivalului Spotlight i-a captivat pe privitori.

“Îmi place atmosfera, îmi plac oamenii şi îmi plac proiecţiile. Mi se pare că e genul de eveniment la care toţi din oraş ar trebui să vină pentru că este inovativ, e nou, e foarte fain, mi-a plăcut de când am intrat, asta pot să spun sigur”, spune o tânără.

Unii artişti s-au gândit să facă proiecţiile interactive, astfel că oamenii au putut să joace timp de 2 minute pinball.

„Foarte mişto, absolut splendid, deci foarte mişto, uiţi că eşti înconjurat, eşti în joc. Ar merge puţin mai tare dat, dar da e frumos”, spune o femeie.

Printre cei care şi-au prezentat creaţiile se numără şi Dorel Naste. Proiecţia creată de el a luminat într-un mod inedit sediul CEC-ului de pe Calea Victoriei. „Este o reinterpretare a celebrului artist Constantin Brâncuşi. Tot proiectul a durat în jur de 30 de zile, de la faza de concept, la story-board, animaţiile 3d, compozitarea şi editarea video."

Unii vizitatori, mai pofticioşi, au fost atraşi de aromele care veneau dinspre Piaţa Universităţii. Cei care vor să ia parte la spectacol o mai pot face până duminică. Proiecţii încep la ora 20 şi ţin până la miezul nopţii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO