Incident terifiant în centrul Capitalei. O femeie, rănită după ce a căzut cu liftul

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un incident terifiant s-a petrecut în centrul Capitalei, chiar la sediul Uniunii Cineaştilor din România. Liftul, aparent funcţional, în care se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, a coborât necontrolat, iar cabina s-a zguduit din toate încheieturile.

Victima a fost preluată de un echipaj Smurd în stare de şoc şi dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Autorităţile anchetează întreaga poveste.

Liftul în cauză a fost dat în folosinţă în anul 1998. Avea toate autorizaţiile şi inspecţiile la zi. Directoarea unei firme de traduceri care funcţionează în imobil a venit marți la muncă însă a ajuns la spital.

Victima a fost dusă de urgenţă la Floreasca şi potrivit celor de la ISU, a scăpat cu răni uşoare. Spaima pe care a tras-o însă este uriaşă. Un motiv suficient pentru că poliţiştii să descindă la faţa locului şi să înceapă o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă.

'Specialistii susţin că o posibilă cauza a teribilului incident de dimineaţă ar putea să fie o defecţiune la sistemul de alimentare a liftului, care ar fi făcut brusc că sensul de deplasare să fie schimbat, iar cabina să coboare cu viteză.

La cercetări participă şi cei de la ISCIR, iar la adresa locului au mers şi angajaţii firmei care asigură întreţinerea şi reparaţia ascensorului. Instalaţia era verificată şi era programată pentru o nouă inspecţie în data de 10 aprilie.

CNCIR: ''Din raportul de inspecţie efectuat cu ocazia ultimei verificări a reieşit ca ascensorul a îndeplinit condiţiile de acordare a următoarei scadente de funcţionare.

Liftul va fi supus unei expertize tehnice, iar până la finalizarea anchetei nimeni nu mai are voie îl folosească.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO