Femeie de 34 de ani, ucisă de fostul iubit, pentru că îl părăsise pentru fostul soț

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Martie 2018 17:01
Categorie: Şocant

Crimă pasională, de Mărțișor, într-o comună din Galați. Un individ de 41 de ani, supărat pe o vecină cu care avusese în trecut o relație amoroasă, nu a putut să se împace cu gândul că femeia s-a întors la soţul ei cu care avea doi copii.

Joi dimineață a așteptat-o să plece spre serviciu și a înjunghiat-o mortal. Victima făcuse mai multe plângeri, pentru că suspectul o hărțuia, dar polițiștii i-au dat doar o amendă. 

Toată localitatea este îngrozită de ceea ce s-a întâmplat, însă, vecinii spun că nenorocirea plutea în aer. Individul de 41 de ani a fugit acum doi ani, la Galaţi, cu femeia de 34 de ani, care a acceptat să îşi lase soţul şi doi copii.

A fost, însă, doar o aventură de două luni. Ea s-a întors acasă şi bărbatul ei a iertat-o. Fostul amant, însă, a făcut o obsesie pentru ea. O urmărea fără să îi spună nimic, îi arunca bileţele în curte sau scria pe gardul din faţa casei ei diferite mesaje.

Femeia a depus numeroase plângeri la poliţie, individul a fost amendat de câteva ori şi a fost deschis chiar şi un dosar penal de hărţuire pe numele lui. Nimic nu a putut, însă, să îl oprească pe bărbatul care de 1 martie, a ajuns să comită o crimă.

Bărbatul de 41 de ani are certificat de handicap pentru că are probleme grave de vedere. Probabil de aceea nici poliţiştii nu l-au crezut o ameninţare.

Joi dimineaţă, când femeia de 34 de ani se îndrepta singura spre serviciu, a pandit-o şi a atacat-o.  Era devreme, strada era pustie şi nu a avut cine să sară în apărarea ei.

După ce i-a luat viaţa femeii, individul a plecat liniştit acasă. Când oamenii din comună au văzut corpul neînsufleţit, pe marginea străzii, au înţeles imediat ce s-a întâmplat şi au anunţat poliţia. Toţi ştiau despre legătura celor doi.

Soţul femeii este devastat.

Rudele victimei spun că individul scrisese diferite mesaje cu vopsea pe garduri, în faţa casei ei sau pe drumul femeii spre serviciu. Într-o zi chiar s-a apropiat de ea şi a vrut să o strângă de gât, dar trecătorii au intervenit. Era de-a dreptul obsedat, însă nimeni nu l-a putut convinge să o lase în pace.

Poliţiştii confirma că ultima plângere a fost depusă în urmă cu trei săptămâni. A fost ultima dintr-un lung şir, însă agenţii au făcut atât cât le permite legea.

În urma femeii rămân o fată de 17 ani şi un băiat de 15. Criminalul se afla la audieri şi, conform anchetatorilor, şi-a recunoscut faptele, dar nu le regreta.

Premierul slovac a venit la guvern cu recompensa de 1 mil € oferită în cazul jurnalistului asasinat
Premierul slovac a venit la guvern cu recompensa de 1 mil € oferită în cazul jurnalistului asasinat
VIDEO PROTVPLUS.RO
pacienta lipita cu scotch
Anchetă la un spital, după ce medicii au lipit cu scotch o pacientă după operaţie
Un polițist a violat o fetiță și a filmat scenele cu telefonul mobil
Un adolescent a murit în timpul unei nunți. Gestul fatal făcut de unul dintre nuntași
Un bărbat, tatăl a 2 copii, s-a sinucis. Ce spun anchetatorii că obișnuia să consume
Şi-a bătut nevasta şi şi-a băgat fiica în spital pentru 5 lei. "E casa mea, îi dau foc"
Mama condamnată la 28 de ani de închisoare pentru chinurile la care şi-a supus fiul
masina politie, politie
Bătrână de 81 de ani, lovită cu sălbăticie și sugrumată de propriul fiu
Ce a pățit un recidivist, după ce a șantajat o tânără pentru a obține favoruri sexuale
Accident șocant în Satu Mare. O mașină a ars cu tot cu șofer după ce s-a izbit de un TIR
Cuplu condamnat la închisoare după ce au întreținut relații sexuale cu o adolescentă
Reacția unui criminal filmat în timp ce urcă în mașină cadavrele familiei
Femeie violată și ucisă de 3 adolescenți. Agresorii i-au abandonat trupul în pădure