O fetita de 12 ani din Vaslui a murit electrocutata, in timp ce folosea masina de spalat. Mama copilei munceste in Germania

Ultima actualizare: 02-08-2016 07:38

Incident cumplit intr-o comuna din Vaslui, unde o fetita de 12 ani a murit electrocutata in timp ce folosea o masina de spalat.

Mama copilei este plecata la munca in strainatate, iar tatal era la serviciu cand s-a petrecut nenorocirea. Copila a vrut sa spele cateva hainute ale surioarelor ei, dar s-a curentat intr-un prelungitor improvizat. Cum fratiorii erau plecati la bunici, copila a fost gasita prea tarziu de tatal ei, cand s-a intors de la serviciu.

Toti satenii o stiau pe Bianca drept o fetita cuminte, harnica si isteata. Terminase prima clasa a treia: premiul intai cu coronita. Vineri seara, Bianca ramasese singura acasa si, cum intotdeauna gasea ceva de facut prin casa, s-a gandit sa spele cateva lucrusoare ale surioarelor ei mai mici. Fata a manevrat insa, cu mainile ude, un prelungitor improvizat, si s-a electrocutat.

Bianca a fost gasita fara suflare de tatal ei, cand s-a intors de la serviciu. Devastat de durere, barbatul a chemat ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic: copila decedase de cel putin o ora.

Familia are doua masini de spalat, insa copila nu stia sa o foloseasca pe cea noua.

Mama este de o luna in Germania, la cules de castraveti. De cand a ramas doar cu tatal si fratii ei, Bianca avea grija, ca o mama, de surorile ei mai mici, de 2 si respectiv 3 ani.

Politistii ancheteaza moartea fetitei. Iar mama Biancai a aflat cumplita veste si este deja in drum spre Barlad. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO