Traian Basescu, invitat special la spectacolul de Ziua Nationala dat de Primaria Sectorului 2

Ultima actualizare: 16-10-2012 16:06

Pentru cel de-al 11-lea an consecutiv, mii de bucuresteni au petrecut Ziua Nationala cu tuica fiarta si fasole, oferite gratuit de Primaria Sectorului 2.

Nu mai putin de 16.000 de portii cu deja traditionala fasole cu costita au fost pregatite pentru bucurestenii dornici sa petreaca in aer liber. Nici tuiculita fiarta nu a lipsit.

Cei prezenti la petrecere au avut totusi o surpriza: si presedintele Traian Basescu si-a facut aparitia la eveniment.

Ce-i drept, nu a petrecut alaturi de bucuresteni. A fost doar intr-o scurta vizita la primar.

Spectacol mare in fata Primariei Sectorului 2. De dimineata, mii de bucuresteni s-au adunat aici ca sa serbeze Ziua Nationala. Si nu s-au plictisit.

Daca patriotii au urmarit atent salutul garzii de onoare, prezentarea steagului Romaniei si zecile de defilari, cei cu adrenalina in sange, au admirat programul demonstrativ de interventie si arte martiale al politiei locale.

Ca au fost pofticiosi, s-a vazut in rapiditatea cu care s-au golit oalele imense cu fasole aburinda. Multi nu au mai putut astepta pana acasa si au imbucat fie de-a dreptul pe caldaram, fie de pe capota masinii pachetelul oferit gratuit de autoritati. 

Oaspete de onoare - insusi presedintele tarii, Traian Basescu. Prezenta lui nu putea trece neobservata. Sute de oameni s-au bulucit sa ii spuna "La multi ani" primului om din stat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO