Emma Răducanu, impresionată de România: "Îmi place foarte mult". Cum este răsfățată la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 24-10-2021 12:14

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, a ajuns vineri seară la Cluj, iar sâmbătă a participat la primul ei antrenament pentru Transylvania Open.

Organizatorii turneului au pregătit pentru Emma şi celealte jucătoare mai multe surprize, dar şi servicii de înfrumuseţare - servicii de care Emma nu pare a avea însă nevoie.

Emma Răducanu, una dintre cele mai tinere câștigătoare ale unui turneu de Mare Șlem, a participat la primul ei antrenament pe terenurile de la Cluj. Emma s-a antrenat alaturi de Gabriela Ruse.

După antrenament, Ema a vorbi cu jurnaliștii.

Reporter: "Cum a fost antrenamentul, Emma?".

Emma Răducanu:
"Foarte bun, mi-a plăcut".

Reporter: "Cum te simți în Romania?".

Emma Răducanu:
"Îmi place foarte mult!".

Emma Răducanu are peste două milioane de fani pe Instagram și a declarat că este nerăbdătoare să joace la turneul din Transilvania, în țara natală a tatălui ei.

Și pentru că au ajuns în țara lui Dracula, Emma și celelalte jucătoare au primit flori, iar în camerele de hotel au găsit o ie, o brățară care să le poarte noroc, usturoi - pentru a alunga spiritele rele și câte o sticlă de țuică și vișinată. Pentru a le încurajă în momentele mai puțin bune, spun organizatorii.

Modestă din fire, Emma Răducanu nu a avut nicio cerință specială cu privire la serviciile de înfrumusețare, însă are la dispoziție o echipă de specialiști.

Loredana Florea, manager salon partener Transylvania Open: "Putem să facem coafuri, să le împletim părul. Putem să schimbăm oja și putem să oferim un machiaj basic sau mai intens. Suntem onorați în primul rând și ne bucurăm să ne treacă fetele prin mâini, le așteptăm la salon".

Pe de altă parte, sunt și vești triste. În actualul context, Transylvania Open se va juca fără spectatori, o lovitură grea pentru fani și organizatori.

După noile restricții anunțate de Comitetului Național pentru Situații de Urgență, accesul spectatorilor la evenimentele sportive este interzis, iar primul eveniment major afectat este turneul de la Cluj. Organizatorii spun că vânduseră toate biletele, în condițiile cerute de regulile în pandemie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO