Eleva de 14 ani din Baia Mare, batuta crunt de un coleg, este in stare stabila. Medicii au fost nevoiti sa ii scoata splina

13-11-2014 12:55


Eleva de 14 ani din Baia Mare, batuta crunt de un coleg de clasa, este internata la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii “Marie Curie” din Capitala.

Doctorii spun ca este in stare stabila dupa interventia chirurgicala, dar trebuie supravegheata permanent.

In urma loviturilor, copila a suferit o hemoragie interna, iar chirurgii din Baia Mare au fost nevoiti sa ii scoata splina.

Fata este la Reanimare, este stabila, constienta si cooperanta. Se afla totusi sub tratament intensiv dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de scoatere a splinei.

A ajuns cu o ambulanta la Spitalul “Marie Curie”, in stare buna si imediat i s-au facut analize si un examen computer tomograf.

Deocamdata, este sub supraveghere stricta, iar doctorii nu stiu daca se mai impune inca o operatie, ea avand in continuare traumatisme abdominale si un hematom la nivelul pancreasului.

Incidentul s-a petrecut la o scoala din Baia Mare, in pauza, in sala de clasa.

Se pare ca altercatia a inceput dupa ce fata a aruncat cu un penar dupa colegul ei, iar acesta a lovit-o, i-a dat doi pumni si un genunchi in burta. Cel care a batut-o are 13 ani.

Batausul risca sa ii fie scazuta nota la purtare si sa fie mutat la o alta scoala. Conform legii, pentru ca este elev la gimnaziu, nu poate fi exmatriculat.

VIDEO PROTVPLUS.RO