E „Pe Bune?!” Andrei Aradits și George Piștereanu, rivali și dincolo de serialul VLAD

Dată publicare: 10-02-2020 12:20
Dată actualizare: 10-02-2020 12:22


E „Pe Bune?!” Andrei Aradits și George Piștereanu, rivali și dincolo de serialul VLAD

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete ne așteaptă cu o nouă ediție Pe Bune?!. Cum râsul este cel care antrenează muschii corpului, fiți pregătiți pentru cele mai amuzante răspunsuri.

Costi Diță și Cosmin Natanticu au ales să lupte la alt nivel și au lângă ei doi coechipieri care sunt adversari și în serialul VLAD.

Costi Diță îl va avea alături pe Andrei Aradits și vor afla împreună cum își arătau irlandezii supunerea față de rege, în antichitate. În cealaltă tabără, Cosmin Natanticu face echipă cu George Piștereanu și descoperă care este cea mai eficientă metodă pentru a păcăli detectorul de minciuni.

Printre cele 12 categorii interesante de pe panou, dintre care jucătorii trebuie să aleagă, vor fi și subiecte precum: Crima perfectă, Fluturi în stomac sau Apucături. Va fi o seară nebună, plină de umor și răspunsuri care ne vor lăsa cu gura căscată.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO