Duster Pick-up a fost lansat. Cât costă și ce dotări are

Ultima actualizare: 21-10-2020 17:59
duster pickup
Dacia

Duster Pick-up a fost lansat de către constructorul de la Mioveni. Varianta comercială a SUV-ului poate fi deja comandată în întreaga rețea comercială Dacia, de joi.

Duster Pick-up are o benă (portbagajul deschis n.r.) în spate cu un volum generos, de 1.000 de litri, pentru transportul mărfurilor. Caroseria a fost dezvoltată de inginerii de la Mioveni, în colaborare cu Romturingia, partener Renault, precizează un comunicat al fabricantului.


Întrucât Duster Pickup provine din modelul de bază Duster, păstrează și valorile de gabarit ale acestuia. Mașina are o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de până la 500 kg, relizată din materiale compozite, pe o structură metalică.

Duster Pick-Up dispune de o motorizare Blue dCi de 115 CP, (motorină). Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este de 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Prețul de bază al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro, cu TVA inclus.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”.

La modelului standard, există dotări precum airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-derapare, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO