Două eleve la spital, după ce au fost lovite de mașină: "M-am trezit cu ele pe capotă"

22-05-2019 07:37


Două eleve de 16 ani din Dâmbovița au ajuns la spital după ce au fost lovite de o mașină, la scurt timp după ce au ieșit de la ore.

Accidentul s-a produs în Târgovişte, unde se află liceul în care învaţă fetele. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, susţine că nu le-a văzut, şi nu îşi explică cum s-au petrecut lucrurile.

Fetele porniseră spre autogara din oraş pentru a pleca spre casă, însă au apucat să facă doar câţiva paşi când au fost lovite de maşină.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă accidentul s-a produs sau nu pe trecerea de pietoni, dar şi viteza cu care mergea şoferul.

Mădălin Gabriel Bucur, şoferul cercetat: "Erau două fete, m-am asigurat la trecere, nu era nimic, am plecat, când m-am trezit cu ele pe capotă."

Reporter: "Pe trecere?"

Şofer cercetat: "Nu, după trecere. Eram trecut de trecere. Nu am realizat ce au făcut, am plecat de acolo, nu era nimeni şi m-am trezit cu ele pe parbriz".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO