Doi viitori polițiști, bănuiți că au consumat droguri în școala din Câmpina

Ultima actualizare: 02-10-2019 09:17

Situaţie uluitoare la şcoala de poliţie "Vasile Lascar" din Câmpina. Doi elevi, viitori agenţi, sunt bănuiţi că ar fi adus şi consumat droguri chiar în unitatea de învăţământ.

Conducerea şcolii a cerut o anchetă, după ce ar fi constatat că băieţii se comportă ciudat şi suspectează că de vină sunt acele substanţe psiho-active.

Ca urmare a sesizării, ofiţerii de la Crimă organizată şi procurorii DIICOT au descins în camerele de cămin ale elevilor. La percheziţii au găsit 70 de plicuri şi două tubuleţe cu urmele unor substanţe suspecte, ce vor fi analizate în laborator. La acestea se adăuga o ţigaretă şi materie vegetală cu aspect de canabis. Elevii care au stârnit suspiciuni, pentru că erau prea agitaţi, au cerut deja retragerea din şcoală.

Ei începuseră cursurile în luna ianuarie şi ar fi devenit agenţi de poliţie chiar luna viitoare. Culmea este că ei tocmai veniseră din practică de la serviciul antidrog. Anchetatorii vor stabili dacă drogurile aduse în şcoală erau doar pentru consum propriu sau erau destinate a fi vândute şi altor amatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO