Doi tineri au plonjat cu o mașină de teren direct în portul din Constanța


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 17:59
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 16:34
Categorie: Stiri actuale

Descoperire suprinzătoare în acvatoriul portului Constanța. Mai mulţi muncitori au solicitat ajutorul autorităţilor după ce au observat o maşină de teren în apă.

Nimeni nu ştia cum de a ajuns autoturismul acolo sau dacă înăuntru se aflau pasageri. Cazul a fost elucidat în momentul în care firma care deţine maşina a anunţat că autoturismul a fost implicat luni noaptea într-un accident, dar şoferul şi pasagerul din dreapta au reuşit să iasă teferi la mal.

Accidentul s-a petrecut luni noaptea în zona portului Constanța Sud Agigea, unde operează mai multe firme de transport naval. Se pare că tinerii din maşina ajunsă în apă sunt angajaţii unei agenţii de shipping şi obişnuiau să facă acest drum de câteva ori pe zi.

Potrivit martorilor în maşină se aflau doi tineri care din fericire au reuşit să se salveze. Se pare că şoferul conducea cu viteză, nu a ţinut cont de faptul că şoseaua se termină la un moment dat şi ar trebui să vireze fie stânga, fie dreapta, a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de stabilopozi şi a plonjat în mare.

Reporter: Trebuia să facă stânga şi a luat-o înainte?
Martor: Da, ori stânga, ori dreapta, dar nu a văzut curba şi s-a dus.

În timpul nopţii zona nu este luminată. Există doar un indicator care avertizează trecerea la nivel cu cale ferată.

"Dacă el nu are nici urmă de frânare, s-a dus direct în baltă. Probabil că nu şi-a dat seama că s-a terminat drumul, trebuia să facă stânga sau dreapta. Dar au ieşit singuri", a spus un martor.

"A venit dinspre linia ferată, a trecut linia ferată şi probabl că nu a luat curba la timp. Din câte se aude a fost preluat de cineva şi e bine", a spus un alt martor.

Tinerii nu au cerut ajutorul medicilor de la ambulanţă şi nici nu au raportat incidentul la poliţie.
Maşina care aparţine unei firme din port are asigurare casco.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Explozie de proporţii într-un bloc din Constanţa. 11 apartamente au rămas fără uși
Accident grav pe un bulevard din Constanţa. Cât de beat era unul dintre şoferi
VIDEO PROTVPLUS.RO