Directorul unei fabrici din Pitesti, acuzat de moartea unei femei pentru ca a interzis fumatul

15-09-2011 12:49

Pentru tigara de care era dependenta a fost capabila sa isi riste painea, insa soarta a facut sa isi piarda si viata in cel mai stupid mod cu putinta.

Este povestea unei angajate de la o fabrica din Pitesti, care azi noapte, cand era de serviciu, s-a furisat dupa un container sa fumeze.

Din nefericire, era bezna si un coleg care manevra un utilaj nu a vazut-o si a strivit-o. Pe lumina, cand s-a aflat adevarul, ceilalti angajati au fabricii au declansat un protest zgomotos. Ei spun ca directorul a interzis total tutunul in companie si a incalcat legea, cand nu le-a asigurat celor dependenti de nicotina un spatiu al lor.

Revolta a inceput la scurt timp dupa ce femeia de 42 de ani a fost gasita de unul dintre colegii ei in curtea fabricii, strivita intre doua containere. Toti angajatii fumatori se strangeau in acest loc in care nu bat camerele de supraveghere.

Directorul fabricii, care a in urma cu o saptamana anunta printr-un comunicat intern ca in institutie s-a interzis fumatul. nu a iesit nici un moment sa stea de vorba cu oamenii. Asta i-a enervat si mai tare pe muncitori care au incetat lucrul.

Colegii victimei au facut la intrarea in fabrica o bariera din lumanari si flori si sunt hotarati sa isi continue greva. In plus, au chemat si inspectorii de munca. Potrivit autoritatilor, managerul institutiei era obligat sa semneze un protocol cu sindicatul inainte sa ia o decizie radicala.

La randul lor, politistii vor sa afle daca cel care manevra motostivuitorul a respectat procedurile de lucru. Proprietarii francezi ai societatii au venit de urgenta in Romania in speranta ca pot aplana scandalul.


VIDEO PROTVPLUS.RO