Dialog halucinant. Cum au fost sfidată Poliția Rutieră de un șofer din Arad. VIDEO


Ultimul update: Luni 30 Septembrie 2019 11:05
Data publicarii: Luni 30 Septembrie 2019 11:03
Categorie: Stiri actuale
sofer arad

Dialog halucinant între șoferul unui Mercedes înmatriculat în Arad și un echipaj al Poliției Rutiere. Bărbatul a fost tras pe dreapta pentru că circula pe contrasens.

 

Șoferul a amânat predarea actelor solicitate de echipajul de la Rutieră și le-a spus oamenilor legii că este „operat la picior și se grăbește acasă pentru a se întinde în pat”, scrie aradon.ro.

 

În urma incidentului, bărbatului i-a fost reținut permisuld e conducere pentru 30 de zile, primind și o amendă în valoare de 2.320 de lei.

“Arădeanul de 62 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârșirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulație pe sens opus, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulație pe sensul opus și 30 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier”, a declarat agent șef de poliție Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Aradon

VIDEO PROTVPLUS.RO