Dezastrul provocat de un băiat de 11 ani din Vaslui, care i-a condus mașina mamei


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 20:52
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 20:48
Categorie: Stiri actuale
politia

Un copil în vârstă de 11 ani, care a fost lăsat nesupravegheat într-o maşină cu cheia aflată în contact, a reuşit să pornească autoturismul şi a provocat un accident de circulaţie în municipiul Huşi.

Băiatul a lovit alte două maşini şi o conductă de gaze pe care a avariat-o. Nimeni nu a fost rănit, însă aproximativ 30 de familii au rămas fără gaz până la remedierea avariei, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Copilul a pornit maşina şi a început să ruleze pe Str. Fundătura Viilor, în mers lovind alte două autoturisme, după care a ricoşat în conducta de gaz, pe care a avariat-o. Pompierii au asigurat măsurile de supraveghere şi prevenire până când echipele societăţii de gaze din localitate au terminat intervenţia. Echipele Gaz Est lucrează pentru înlocuirea porţiunii de conductă afectată, alimentarea cu gaze naturale fiind întreruptă pe un tronson din strada respectivă. Aproximativ 30 de locuinţe au rămas fără gaze până la remedierea situaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, conform Agerpres.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime. Potrivit reprezentanţilor ISU, copilul s-a speriat, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO