Cunoscut interpret de manele, prins drogat la volan în Timișoara. Mașina nu era înmatriculată

Ultima actualizare: 12-06-2022 12:25
printul banatului
Instagram

Un interpret de manele care este cunoscut sub numele de Ionuţ, Prinţul Banatului, pe numele săureal Ionuţ Zahara, din judeţul Mehedinţi, a fost prins, la Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, după ce consumase droguri.

Poliţiştii au descoperit şi că maşina la volanul căreia se afla nu era înmatriculată.

Interpretul de manele a fost depistat în timul unei razii a IPJ Timiş, cu ocazia desfăşurării unui festival, potrivit news.ro.

”La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat. Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul depistat de poliţişti este interpretul de manele cunoscut sub numele de Ionuţ, Prinţul Banatului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile: conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea unui autotursm neînmatriculat.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO