Cristian Tudor Popescu, atac la PNL: ”Premierul în aceste zile a fost domnul Raed Arafat”

Ultima actualizare: 12-03-2020 20:10

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că felul în care Partidul Național Liberal a gestionat mediatic toată această criză provocată de cazurile de coronavirus a fost foarte slab, iar adevăratul premier al României a fost Raed Arafat.

 

În opinia sa, decizia PNL de a-l retrage pe Florin Cîțu este ”cea mai proastă operațiune politică” pe care el a văzut-o ”în 30 de ani în România”.

Știți cine a fost în aceste zile premier în vreme ce domnul Cîțu era acolo plantat de domnul Iohannis și, firește, și de domnul Orban?

Premierul în aceste zile a fost domnul Raed Arafat, în imagine, mediatic vorbind, premierul a fost domnul Raed Arafat. L-ați văzut pe domnul Cîțu în vreun fel să pară că s-a ocupat de această criză a sănătății în România?

Este o operațiune, dacă se trage linie acum pentru Partidul Național Liberal, este probabil cea mai proastă gândire politică, cea mai proastă operațiune politică pe care eu am văzut-o în 30 de ani în România.” - a spus CTP pentru Știrile Pro TV.

Citiți și: ”CTP, despre decizia lui Cîțu: ”Acest moment este distrugător pentru capitalul politic al PNL-ului”

Înr-un mesaj postat pe Facebook, Florin Cîțu a explicat decizia de a-și depune mandatul de prim-ministru desemnat. El spune că gestul său trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO