Cristian Borcea a fost transferat la Spitalul Penitenciarului Jilava. Fostul actionar al Dinamo e sub supraveghere medicala

13-01-2016 14:33


Cristi Borcea

Fostul actionar al FC Dinamo Cristian Borcea a fost transferat, miercuri, din Arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava, unde va sta sub supraveghere medicala, au declarat pentru Agerpres surse din Politia Capitalei.

Potrivit primelor informatii, se pare ca atat Cristi Borcea, cat si procurorii DNA au agreat aceasta solutie.

Borcea isi doreste sa beneficieze de tratament medical in conditiile in care problemele sale cu inima se pare ca s-au accentuat, dar sa fie si mai aproape de sotia sa Alina si de Valentina Pelinel cu care se pare ca va avea un copil.

Procurorii DNA, pe de alta parte, isi doresc sa il interogheze in cazul mitei pe care ar fi dat-o alaturi de Ioan Becali judecatoarei Geanina Terceanu.

Cristian Borcea a fost internat saptamana trecuta la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru investigatii medicale, dupa ce in 2012 a fost operat pe cord.

De la spital, el a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, insa nu a mai fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba, aşa cum de altfel el a solicitat, ci la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Cristi Borcea a fost condamnat in 2014, in dosarul transferurilor in fotbal, la sase ani si patru luni de inchisoare.

In prezent, el este cercetat de DNA intr-un alt dosar pentru ca ar fi mituit-o pe judecatoarea Geanina Terceanu, care a dat o prima decizie de achitare in dosarul transferurilor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO