Crimă oribilă în Timișoara. Un bărbat de 65 de ani și-a ucis soția

Ultima actualizare: 12-01-2022 17:58

Un bărbat de 65 de ani din Timișoara a fost reținut și acuzat că și-a ucis soția, o femeie de aceeași vârstă. Apoi, a sunat la 112 și a mărturisit omorul.

Vecinilor nu le vine să creadă ce tragedie s-a petrecut, mai ales ca ambii soți erau cunoscuți ca oameni liniștiți, la locul lor, fără probleme de care să fi știut cineva.

Scenele cumplite au avut loc în apartamentul celor doi, situat la etajul 5 al unui bloc. Nu se știe deocamdată din ce motiv bărbatul s-a înfuriat terbil marți noapte și, potrivit procurorilor, și-a înjunghiat soția. Când a văzut că femeia nu mai respiră, a anunțaț crima la 112 și a așteptat sosirea echipajelor de poliție. Comunitatea este înmărmurită de cele întâmplate.

Vecină: El era un om extraordinar, din toate punctele de vedere. Liniștit, calm, blând, vorbea frumos cu toată lumea.

Cei doi soți nu aveau copii și locuiau în bloc de 30 de ani, iar femeia ucisă era chiar administrator de ceva vreme.

Vecin: O murit vecina de jos, dar nu cred că ei se înțelegeau bine. Era și bolnav el. Nu am auzit nimic, nu știu. O venit vecina că ea ia câinele la cinci când vine de la lucru, a plecat acasă și gata, nu am auzit nimic.

Vecină: Sincer, nu știu, nu am auzit nimic!

Polițiștii l-au reținut imediat pe suspect. Cazul este preluat de Tribunal, iar anchetatorii trebuie să stabilească motivele care au dus la crimă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO