Crima dintr-un cartier rezidențial: două arestări. De ce nu au mai furat mașina victimei

Dată publicare: 29-06-2019 18:31
Dată actualizare: 29-06-2019 20:08


Doi indivizi au fost arestați în cazul tinerei de 30 de ani, ucisă într-un cartier rezidențial din apropierea Bucureștiului. Suspectul principal și-a recunoscut fapta. 

A vrut să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. I-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei. Celălalt reținut, acuzat de complicitate, este tânărul care îi plimba victimei câinele și primul care a anunțat moartea ei.

Principalul suspect are 26 de ani şi a fost capturat la Mamaia. În fața anchetatorilor, a mărturisit că ar fi ucis-o pe Manuela ca să-i fure maşina.

Însă autoturismul avea o funcţie de recunostere facială şi nu a putut fi mişcat de pe loc. Iar camerele de supraveghere montate în zonă le-au dezvăluit poliţiştilor tentativa eşuată de furt.

Tânăra, fiica unuia dintre cei mai mari fermieri ai Oltului, primise maşina cadou de la părinţi. La fel şi apartamentul în care stătea şi în care a fost descoperită fără viaţă de un alt tânăr, de 23 de ani, care-i făcea, contra cost, diverse comisioane şi îi plimba câinele.

Chiar acest tânăr a anunţat poliţia, dar anchetatorii au bănuiala că totul a fost o stratagemă pentru a-l exclude de pe lista suspecţilor. Cei doi indivizi sunt prieteni.

Deşi a negat cu înverşunare acest lucru, poliţiştii îl acuză şi pe cel care plimbă câinele victimei de complicitate. Oamenii legii spun că el este cel care i-a oferit prietenului său informaţii preţioase ca şi ducă planul la bun sfârşit. totul, ca să-i fure fetei maşina.

Suspectul principal a plecat din apartament cu 150 de lei, singurii bani găsiţi.

Vecin: „Nu este capabil de aşa ceva, eu îl cunosc.”

Manuela, licenţiată în drept şi fost consilier la Ministerul Transporturilor, va fi înmormântată duminică, în oraşul natal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO