Copil de 11 ani, rănit grav, după ce a căzut de la 5 metri înălțime, lângă un teren de fotbal din Pitești

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un copil de 11 ani, din Pitești a ajuns, marți seară, de urgență la spital, după ce a căzut de la o înălțime de 5 metri. Băiatul a încercat să recupereze o minge de fotbal, dar pentru că plouase înainte, a alunecat și s-a prăbușit în gol de pe un zid.

Băiatul de 11 ani se juca împreună cu prietenii pe un teren de fotbal din Piteşti. La un moment dat, mingea a fost aruncată în afara terenului, iar acesta a mers să o recupereze de pe o alee aflată în apropiere. La întoarcere însă, a alunecat pe iarba udă şi a căzut 5 metri în gol.

Speriaţi, prietenii săi au cerut ajutorul paznicului, care a sunat la 112. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie, cu multiple traumatisme.

Dr. Adina Enescu, purtător de cuvânt: "Un traumatism cranio-cerebral minor în observaţie, un traumatism toraco-abdominal, pacientul este stabil hemodinamic, respirator, evaluat din punct e vedere medical, chirurgical şi neurologic, urmează să fie supus investigaţiilor imagistice şi radiologice."

În urma incidentului, reprezentanţii Primăriei Piteşti, în administrarea căreia se află terenul de fotbal, au demarat o anchetă.

Luminița Bălășoiu, consilier Primăria Pitești: "Se pare că acel copil care s-a accidentat a căzut de undeva din afara incintei bazei de agrement din Trivale, care în mod normal este supravegheată. Noi avem pe timpul programului de joacă pază permanentă. La rândul lor, oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească dacă în acest caz a fost vorba despre o infracţiune.”

Între timp, băiatul a fost transferat la un spital din București. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO