Controale în centrul Capitalei. Ce au pățit taximetriștii cu tarife înșelătoare


Ultimul update: Sambata 06 Aprilie 2019 13:26
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2019 11:48
Categorie: Stiri actuale
Sancțiuni pentru taximetriștii care propun alte tarife

Poliția Locală din București a efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, controale la taximetriștii care obișnuiesc să refuze curse sau să ceară alte tarife.

„Inspectori din cadrul Direcției Generale de Poliție Locala și Control a Municipiului Bucuresti au efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea și sancționarea taximetriștilor care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.

Polițiștii locali au acționat în zonele Str. Halelor / Str. Șelari și Calea Victoriei / Splaiul Independenței. Au fost verificate documentele de transport aferente unui număr de 57 autovehicule și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.800 lei, conform Legii 38/2003. Ca măsuri complementare, polițiștii locali au reținut două autorizații de taxi, iar în alte trei cazuri urmeaza să fie sesizate autoritățile de autorizare din județul Ilfov.

Acțiunea de vineri noapte face parte dintr-un set de măsuri care sunt aplicate in vederea descurajarii taximetristilor de a mai practica tarife preferentiale sau de a refuza curse, nereguli ce sunt aduse, zilnic, de către bucureșteni, în atenția D.G.P.L.C.M.B”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO